ULTIMA ORĂ Ce l-a nemulțumit pe Ionuț Negoiță la Florin Prunea


Dinamo este foarte aproape de a-și schimba conducerea, chiar dacă la început a părut doar un zvon fără argumente în realitate. Ionuț Negoiță l-a adus în vară pe Florin Prunea, la puțin timp după ce a semnat contractul Eugen Neagoe. Chiar fostul antrenor al ”câinilor” a insistat să-l aibă alături pe fostul portar, în ideea că vor face o trupă care se poate bate la trofee în actualul sezon.

Și nu doar atât. Eugen Neagoe a venit la Dinamo într-un plin scandal cu suporterii și a fost primul care a plecat după ce a făcut infarct pe bancă la meciul cu Universitatea Craiova. Presiunea era imensă și inima lui a dat semne că trebuie să plece urgent din Ștefan cel Mare. Florin Prunea a fost angajat de Negoiță în primul rând pentru a stinge conflictul cu suporterii în care intrase după ce l-a dat afară pe Mircea Rednic. Asta a fost principalul obiectiv pentru care a acceptat să-i dea un salariu de 5.000 de euro actualului conducător. Doar că Prunea mai rău a inflamat spiritele după acel meci cu Craiova, i-a făcut drogați pe fani și că sunt doar o masă de manevră.

De asemenea, a intrat într-un conflict cu Mircea Rednic, care l-a amenințat că-l va da în judecată pe fostul portar. Acesta l-a acuzat că a luat comisioane mari de Dinamo în ultimul său mandat acolo, dar n-a adus nicio probă în acest sens și chiar ulterior Ionuț Negoiță a negat că a fost așa.

De dragul liniștii la club, suporterii l-au acceptat pe Florin Prunea la evenimentul de la Piața Obor, cu ocazia zilei de 1 decembrie, dar n-au uitat cele spuse de conducător.

Ionuț Negoiță îi mai reproșează lui Prunea și anumite transferuri făcute degeaba în vară, jucători care în prezent sunt rezerve bine plătite! Și dacă de Bru au reușit să scape prin rezilierea contractului, de Brito va fi puțin mai greu. Și țineți-vă bine, jucătorul din Insulele Capului Verde are doar 72 de minute jucate pentru ”câini”. De asemenea, patronul ”câinilor” nu înțelege cum a fost posibil cazul Slavko Perovic, fotbalist cu 6 goluri marcate în tricoul lui Dinamo, care a stat pe tușă de pe 15 iulie până pe 18 octombrie, adică mai mult de TREI luni, deși fotbalistul le-a explicat clar ”câinilor” că nu are nicio problemă la inimă. Ulterior, el a fost ”salvat” de Uhrin și sârbul îi dedică mereu reușitele sale antrenorului.

Și nu doar asta l-a enervat pe Negoiță. Patronul ”câinilor” l-a ascultat pe Prunea în momentul în care acesta i-a garantat că Mihai Neicuțescu valorează mult mai mult de 125.000 de euro și că e o mare greșeală dacă îl va vinde acum și nu la vară. Asta în momentul în care afacerea cu Lodz era ca și perfectată și Dinamo avea mare nevoie de bani pentru a plăti salariile jucătorilor. Ulterior, Neicuțescu a devenit titular meci de meci, dar s-a accidentat la naționala de tineret și va mai reveni pe teren cel mai devreme în luna martie!

Rămâne de văzut dacă Florin Prunea va reuși să-i intre din nou în grații lui Ionuț Negoiță sau zvonurile conform cărora el va fi dat afară se vor transpune în realitate.

Citește și:

Previous ”Câinii” au pus ochii pe un mijlocaș de 30 de ani
Next Cosmin Bărcăuan intervine în scandalul Prunea-Bratu

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *