--> -->

ULTIMA ORĂ Ce jucători vor veni în iarnă la Dinamo


-->
Zilele trecute v-am prezentat lista fotbaliștilor care este posibil să plece de la Dinamo în această iarnă. Iar astăzi vă prezentăm posturile care trebuie urgent întărite dacă Dinamo va mai avea șanse să se califice în play-off după aceste patru meciuri cu Chindia Târgoviște, Hermannstadt, Sepsi și Botoșani.

În cazul în care echipa din Ștefan cel Mare va fi în primele 6 după aceste meciuri, sau măcar pe locul 7 cu șanse reale de a intra în play-off, atunci vor fi întăriri serioase. Dusan Uhrin nu a avut nicio pretenție în momentul în care a semnat pe 13 august înțelegerea cu formația din Ștefan cel Mare, dar în play-off Dinamo ar fi victimă sigură fără întăriri.

Așa că Ionuț Negoiță a vorbit deja cu Dusan Uhrin și acesta i-a spus în mare posturile care trebuiesc întărite. În primul rând se caută un fundaș dreapta de meserie pentru că Denis Ciobotariu este fundaș central și oricum el ar putea fi transferat în străinătate în iarnă. Dar dacă l-ar vinde pe Ciobi Jr ”câinii” ar avea o problemă cu regula U21. Ori ar trebui să-l pună pe picioare pe Roberto Strechie, care e un jucător polivalent dar nu a debutat până acum la Dinamo, ori să aducă un fotbalist care să fie eligibil pentru U21. De asemenea, se caută un fundaș central de calitate care să fie o soluție în momentul în care unul dintre Ante Puljic sau Mihai Popescu s-ar accidenta sau ar fi suspendați. Linas Klimavicius va pleca sigur în iarnă, Florin Bejan este posibil să plece și el, iar singura soluție ar mai fi Ricardo Grigore pe acel post.

Dacă dinamoviștii reușesc să-i rezilieze contractul lui Brito, atunci cel mai probabil se va aduce și un mijlocaș dreapta pentru a avea o soluție de rezervă pentru Sorescu, dar și un vârf autentic care să poată să-l înlocuiască cu brio pe Slavko Perovic.

Revin jucători importanți!

Lotul va fi unul de calitate din iarnă dacă nu se mai întâmplă ceva neprevăzut. Revine Diego Fabbrini pe 13 decembrie cu Sepsi și este posibil ca și Mihai Neicuțescu să se recupereze mai devreme decât a fost pronosticat, undeva prin luna martie. Astfel, el ar fi apt pentru meciurile din play-off dacă echipa reușește să se califice acolo în acest sezon.

Cum ar putea arăta echipa standard în play-off

Piscitelli (Straton) – Denis Ciobotariu (Gabriel Moura, un jucător nou), Ante Puljic(un jucător nou), Mihai Popescu (Ricardo Grigore), Corbu (Andrei Sin) – Mrzljak (Ioan Filip) – Sorescu(un jucător nou), Dan Nistor, Fabbrini, Moldoveanu (Neicuțescu) – Slavko Perovic(Montini, Daniel Popa sau un jucător nou)

Citește și:

O vedetă din lotul ”câinilor” pleacă de la Dinamo

Previous O vedetă din lotul ”câinilor” pleacă de la Dinamo
Next OFICIAL Strategia de transferuri a ”câinilor” pentru această iarnă

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *