ULTIMA ORĂ Ce gest a făcut Rednic pentru Dinamo. Un jucător e asigurat


A trecut o săptămâna de când Mircea Rednic a plecat de la Dinamo și o parte dintre jucătorii pe care el i-a adus sunt în pericol. Astăzi a fost dat afară Alexandre Christovao, iar săptămâna trecută i-a fost reziliat contractul lui Ziggy Gordon, fundașul dreapta care nu a apucat să îmbrace tricoul ”câinilor”. Iar Simon Zenke și Parfait Mandanda sigur nu vor mai continua din această vară.

Rednic a făcut multe gesturi pentru a crea o echipă competitivă la Dinamo într-o perioadă în care Negoiță n-a vrut să investească niciun ban. A împrumutat clubul ca să fie plătite la timp salariile jucătorilor și a contribuit practic la cumpărarea unui jucător.

Fostul antrenor al lui Dinamo a dat din propriul buzunar 25.000 de euro pentru transferul lui Reda Jaadi în timp ce Ionuț Negoiță nu a plătit până acum niciun ban. Înțelegerea cu Antwerp era ca echipa din Ștefan cel Mare să mai plătească încă 25.000 de euro în ianuarie 2020. Așa că mijlocașul e asigurat. El nu are clauză că poate fi dat afară dacă nu confirmă la Dinamo și ca să-i fie reziliat contractul trebuie ca cei din club să vireze cei 25.000 de euro către belgieni, plus să-i plătească mijlocașului mai multe salarii în avans.

Citește și:

Ce spune Nedelcearu despre situația de la Dinamo. Mesaj pentru Grigore

-->
Previous Ce spune Nedelcearu despre situația de la Dinamo. Mesaj pentru Grigore
Next Iar își pun suporterii în cap. Ce a făcut conducerea lui Dinamo astăzi

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *