ULTIMA ORĂ Ce decizie a luat Neagoe după umilința cu Viitorul


Eugen Neagoe a venit de o lună și jumătate la Dinamo. N-a făcut-o în cel mai bun moment, el fiind sigur acceptat de suporteri dacă nu ar fi acceptat acest post după ce Mircea Rednic, un idol al tribunelor, ar fi fost dat afară în cel mai urât mod posibil de către Bălănescu și Negoiță. După ce-și făcuse planuri, semnase un jucător și pregătea deja sezonul viitor.

Neagoe e un antrenor bun. A demonstrat-o cu echipe mici și n-a putut refuza șansa de a antrena o formație de TOP, așa cum e Dinamo. Ce antrenor ar refuza o astfel de ofertă? Poate doar un Edi Iordănescu, care e stelist convins. Dar Neagoe n-a fost nici stelist și nici nu s-a dat vreodată oltean când juca contra Universității Craiova. Ci un tehnician profesionist, care în acest moment este victima scandalului dintre Negoiță, Bălănescu – Rednic și suporterii lui Dinamo care-l susțin pe fostul antrenor.

Pe Rednic toată lumea îl susține. Inclusiv doardinamo.ro, care a avut și are o relație bună cu antrenorul care a adus ultimul titlu în Ștefan cel Mare. Dar cât timp va fi Negoiță patron, el nu se va întoarce, este clar că actualul acționar majoritar n-o să-și calce pe inimă să-l aducă doar antrenor. Iar Rednic n-o să-i dea lui Negoiță 5 milioane de euro în acest moment. Cât timp va mai fi Negoiță acționar majoritar, o lună, două, un an, echipa are două opțiuni: să moară, fiind îngropată de proprii suporteri. Sau să fie susținută până când va veni cineva cu bani să investească și să ajute la renașterea lui Dinamo. Și de ce nu, să-l aducă pe Rednic înapoi.

Dar revenind la Neagoe. Echipa în cantonamentul din Marbella nu a arătat rău! Din contră. Fără presiune jucătorii au arătat că știu fotbal și au dat speranțe că anul acesta nu vor mai evolua în play-off. ”Dar au mental slab, degeaba vorbești cu ei, când văd că nu e liniște, suporterii scandează din tribune se pierd. Nu avem nicio explicație pentru ceea ce s-a întâmplat aseară”, e explicația unui oficial dinamovist.

Și în încheiere, din informațiile noastre Neagoe a luat o decizie. Dacă va fi învins și de Universitatea Craiova el își va da demisia. ”Are onoare și nu va aștepta să fie dat afară. Dacă va simți că nu poate să facă performanță la Dinamo, el va pleca”, ne-au informat surse din interiorul echipei.

Dar dacă pleacă, cine vine? Asta-i întrebarea. Unul care n-a făcut pregătirea cu echipa, nu cunoaște jucătorii, care ar începe cu 0 puncte și golaveraj prost. Cam asta s-ar traduce într-un nou sezon ratat, în care echipa s-ar bate să scape de retrogradare.

Previous Rednic mitraliat: ”Era să ne ducă lângă Rapid!”. Fanii luați dur: ”Nebunii ăștia vor primi ce merită”
Next Hagi: ”Dinamo e un club atât de frumos, de puternic”. Sfatul antrenorului pentru ”câini”

1 Comment

 1. Avatar
  VASILE Sirbu
  iulie 16, 2019
  Răspunde

  Respect PCH !!
  Multa sanatate D-lui Neacoitza !
  Nu bagi un leu si te miri de ce te iubesc asa suporterii ??
  Da ca firmele tale au facut bani vinzind cazare, transport si altele clubului nu pomenesti ?
  Lä Rahova domnule !

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *