ULTIMA ORĂ Ce i-a cerut Pițurcă lui Ionuț Negoiță ca să o preia pe Dinamo


Mișcările din Liga 1 sunt extrem de imprevizibile. Așa cum doardinamo.ro a scris în urmă cu mai multe săptămâni, Victor Pițurcă își pregătește venirea la echipa din Ștefan cel Mare. De aceea toate declarațiile lui sunt măgulitoare la adresa acestei echipe. El vrea să-i facă în ciudă lui Gigi Becali și să-i arate ce poate cu adevărat. Piți ar fi venit și cu Ionuț Negoiță, care l-a ofertat pe acesta în toamnă, înainte de a-l lua pe Miriuță.

Conform fanatik.ro, tehnicianul a cerut 25% la sută din transferul oricărui jucător pe care îl aduce la Dinamo și Negoiță îl vinde ulterior, mână liberă la transferuri, 20.000 de euro lunar, 50.000 de euro pentru câștigarea Cupei României și 150.000 de euro pentru titlu în vara lui 2019. Dar Negoiță nu a acceptat.

Victor Piţurcă a spus astăzi la Sport Report de la Telekom Sport că nu mai există niciun fel de discuţie despre implicarea sa la Dinamo: ”Nu, nu, nu. Nu se pune problema. A fost o simplă tentativă, dar nimic după aceea”.

Totuși, varianta venirii lui Pițurcă rămâne valabilă într-un singur caz. El a vorbit cu Cristi Borcea în închisoare și o va prelua pe Dinamo în cazul în care fostul acționar se va întoarce în Ștefan cel Mare.

Citește și:

EXCLUSIV Marius Niculae se implică în proiectul suporterilor: ”Asta vreau”

-->
Previous Trei dinamoviști, la naționala Under18. Cine sunt aceștia
Next ”Negoiță nu mai vrea să audă de fotbal”. Pe cine ar alege să vândă clubul

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *