ULTIMA ORĂ Ce are de gând să facă Dusan Uhrin. Detalii de la echipă


Dinamo nu este într-un moment prea bun, nici în clasament, nici financiar. Dusan Uhrin a făcut tot ce a ținut de el, a câștigat meciuri importante, i-a adus pe ”câini” de pe ultimul loc până pe 9, dar acum vin niște meciuri deși aparent mai ușoare, în realitate foarte grele pentru trupa din Ștefan cel Mare.

S-a scris că Dusan Uhrin are de gând să plece de la Dinamo în această iarnă, dar acest lucru nu este adevărat. Antrenorul ceh vrea să-și continue treaba începută pe 13 august și să-i ducă pe ”câini” în play-off și să câștige Cupa României. Niciun moment nu s-a gândit să plece, pentru că este convins că problemele financiare se vor rezolva odată cu venirea rezultatelor. El a declarat în mai multe rânduri că nu a venit la Dinamo pentru bani, ci pentru a face performanță.

Cu toate acestea, Ionuț Negoiță ar trebui să fie conștient că nici Uhrin nu poate face minuni dacă are un vestiar nemulțumit. Din informațiile noastre s-a pus presiune pe el de către conducători pentru a vira cât mai urgent salariile restante și asta s-ar putea întâmpla chiar zilele acestea. Pe 15 decembrie 2019 se fac trei luni de când jucătorii și staff-ul sunt neplătiți.

Previous Rednic se întoarce în România: ”Aș accepta”
Next Când mai joacă Dinamo pe Arena Națională. Ce se întâmplă dacă nu se califică ”câinii” în play-off

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *