ULTIMA ORĂ ”A chemat ca să le predea acțiunile”


La Dinamo se întâmplă lucruri din ce în ce mai stranii din care pur și simplu nu știi ce să mai crezi. Directorul de marketing al clubului, Radu Birlică, a dezvăluit că Șerdean i-a chemat pe suporteri pentru a le preda acțiunile.

”Din ce știu, domnul Șerdean a chemat suporterii să le predea acțiunile. Nu știu ce s-a discutat. Nu pot zice 100%. Dar e un lucru interesant. Atât timp cât spui că vin banii, atunci de ce cedezi acțiunile?

Întrebați liderii galeriei despre discuțiile astea. A fost și acel incident de la RIN, cu care nu sunt de acord. Ne lezează imaginea clubului, o imagine construită în ani de zile cu multă trudă a vechilor jucători. Dacă s-a ajuns la violență, nu-s de acord.

Indiferent de ce se va întâmpla, consider că acest club trebuie să fie preluat de galerie. Pentru că ei au susținut singuri până acum proiectul. Dacă se va întâmpla asta și în negocierile pe care fanii le vor avea cu jucătorii se va ajunge la un buget de 150.000 de euro lunar, atunci există oameni care vor să vină la Dinamo.

Însă totul trebuie să se întâmple foarte repede. În Cortacero e greu să crezi, lăsați-mă să mă îndoiesc 99% de faptul că va aduce banii.

Ce s-a întâmplat cu Dorin Șerdean la ultimul meci a lăsat mult de dorit, a lezat imaginea clubului. Nu știu de ce dânsul a dat acel interviu din mașină și a discutat anumite lucruri, având în vedere că acei 500.000 de euro aduși de Cortacero reprezintă, de fapt, doar salariile pe o lună”, a declarat Radu Birlică, om adus chiar de Dorin Șerdean la Dinamo.

Citește și:

Suporterul bătut de bodyguarzii spaniolilor de la Dinamo rupe tăcerea: ”Cortacero sparge telefoane”

Previous Jucătorii vechi de la Dinamo au luat decizia: ”Noi da”
Next Mesaj clar: "Vino tu și asigură-te că nu mai intră niciodată la oficială"

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *