Ultima minciună dovedită a lui Cortacero EXCLUSIV


Pablo Cortacero a venit în România și s-a comportat ca un învingător, deși a venit din nou cu buzunarele goale. Spaniolul, cazat la hotel Phoenicia, a împărțit din nou promisiuni în Adunarea Generală a Acționarilor, dar și oamenilor săi apropiați în România.

Ibericul a asigurat pe toată lumea că mâine(n.r. astăzi) vor intra cei 1,5 milioane de euro trimiși la începutul lunii decembrie, dar blocați și verificați de agenția de spălare a banilor din Anglia. De ce din UK? Pentru că de la o fundație necunoscută de acolo, Logaro Capital Ltd, ar veni de fapt milioane de euro promise de Cortacero.

Angajații clubului au plecat acasă, încredințați că vor intra banii promiși de către Cortacero și-și vor vedea în sfârșit conturile pline după o perioadă în care unii dintre ei n-au dus-o deloc bine. Țeapă însă! Niciun ban nu a intrat astăzi în club și ibericul a mai venit cu o nouă promisiune de genul ”proxima semana”.

”Îmi pare rău, nu știu ce s-a întâmplat, dar sigur vor intra banii până la finalul anului”, a spus Cortacero. Așa că Moș Crăciun nu va fi Cortacero pentru Dinamo și s-a dovedit încă odată că promisiunile spaniolului nu au nicio acoperire reală! Ibericul va mai sta până mâine în România, el fiind cazat la hotel Phoenicia datorită barterului pe care îl are clubul Dinamo cu Mohammad Murad.

Citește și:

Spaniolii trec la curățenie. Omul important care e pus pe lista neagră

Previous Concluzie după întâlnirea cu Cortacero: ”Ori asta, ori se termină tot”
Next Cortacero și liderii DDB, discuție după bătaia de la Rin la hotel Phoenicia. Concluziile întâlnirii

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *