Ultima manevră a lui Cortacero vine din Anglia


-->
Conturi greșite, coronavirus, contracte de împrumut prin care bani ar ajunge în conturile clubului, dar s-au pierdut pe drum, iar acum o nouă manevră a apărut.

Ibericii au prezentat board-ului DDB un act fără valoare bancară, prin care societatea Logaro Capital Ltd., cu sediul în capitala Angliei și cu trei spanioli acționari cu câte o liră sterlină, se angajează că va vira până pe 2 decembrie un avans de 1,5 milioane de euro în beneficiul lui Dinamo, în baza unui contract secret încheiat cu o companie imobiliară a lui Don Pablo!

Societatea a fost înființată în 2019 și are sediul la o locație din Londra, unde funcționează birouri pentru meetinguri și spații de co-working, adresă alternativă folosită de multe companii trișoare, închise în ultimii ani de fiscul britanic pentru implicare în escrocherii financiare.

Banii ar trebui să intre azi pentru a fi utili raportat la datoria de 164.000 de euro, pe care Dinamo e obligată să-i achite până pe 30 noiembrie, zi liberă, spre a evita pierderea a 6 puncte.

Ultimul act apărut pe circuit arată ca o nouă posibilă manevră pentru a mai trage de timp și indică faptul că Don Pablo intenționează să apeleze la un împrumut pe o filieră bizară pentru operațiunile promise în sfârșitul anului.

Gazeta a intrat în posesia unei adrese emise pe 25 noiembrie de compania Logaro Capital Ltd, prin care i se confirmă lui Cortacero că, în baza unui contract semnat în 19 octombrie cu o societate a sa, NL Albolut SL (imobiliare), urmează să încaseze în interval de 5 zile un avans de 1,5 milioane de euro pentru preconizata creștere de capital. Totalul nu e precizat, rămâne doar presupunerea că ar putea fi vorba despre cele 5 milioane de euro destinate operațiunii.

Mai multe amănunte pe gsp.ro.

Previous Bogdan Bălănescu, anunțat că este dat afară plus suporterii au primit răspunsul spaniolilor
Next Lovitură de proporții împotriva lui Pablo Cortacero astăzi

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *