Uite banii, nu-s banii. Dinamo trebuia să încaseze astăzi 400.000 de euro EXCLUSIV


Dinamo stă pe un butoi de pulbere. Deși luna asta s-au încasat 230.000 de euro din drepturile TV, acești bani s-au evaporat așa cum au venit pe salarii și datorii urgente de plătit, cum au fost cazurile Nistor sau Uhrin. De asemenea, și o parte dintre spaniolii aduși de Pablo Cortacero să se ocupe de destinele clubului au fost remunerați pentru prima lună de muncă la Dinamo din acei bani.

Pablo Cortacero i-a anunțat pe cei din conducere că a virat 400.000 de euro, care trebuiau să intre astăzi în conturile clubului. Doar că surpriză, banii din nou n-au mai ajuns la destinație! Conform surselor doardinamo.ro, explicația oficială este că a fost trecut greșit contul clubului și banii s-au întors în Spania!

Acești bani erau planificați pentru a aduce echipa mare cu banii la zi, angajații clubului, dar și a plăti alte diverse datorii printre care jocurile pe Arena Națională, deplasări, dar și bani pentru echipa a doua a clubului și Academie, acolo unde lucrurile din punct de vedere financiar nu stau deloc bine.

Dacă chiar a fost greșit contul, atunci este posibil ca la finalul săptămânii să intre banii. Oricum, este clar că înainte de meciul cu Astra fotbaliștii nu-și vor primi banii.

Astfel, atmosfera la Dinamo este din ce în ce mai apăsătoare atât în birouri, cât și la prima echipă și Cosmin Contra chiar a amenințat voalat că dacă proiectul nu va fi serios, va pleca.

Citește și:

Situație îngrijorătoare la Dinamo: ”N-am luat niciun ban” Dezvăluiri din interior

Previous Situație îngrijorătoare la Dinamo: ”N-am luat niciun ban” Dezvăluiri din interior
Next ULTIMA ORĂ Banii tot n-au ajuns la Dinamo

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *