Uhrin se teme de meciul cu Gaz Metan


Dinamo va juca împotriva ultimei clasate Gaz Metan Mediaș, vineri, 22 aprilie, în cadrul etapei a șasea a play-out-ului Ligii 1, iar antrenorul „câinilor” a fost prezent la conferința de presă premergătoare partidei. În ciuda situației mult mai grele a celor de la Mediaș, Dusan Uhrin consideră că meciul contra ultimei clasate este unul foarte important și își avertizează jucătorii.

„Trebuie să ne concentrăm la acest meci, pentru că am văzut etapele trecute că ne pierdem capul când ajungem în careul advers şi facem greşeli.

Cei de la Gaz Metan au pierdut cu 8-0 ultimul meci, dar veneau după un meci disputat la mică distanţă. Aşa că subliniez că trebuie să fim concentraţi. Dacă nu vom fi concentraţi putem pierde uşor cu Mediaş. Jucătorii lor sunt tineri, dar sunt ambiţioşi. Am văzut atitudine la ei, dar eu nu mă concentrez pe adversari, ci pe ceea ce vom face noi.

E adevărat că nu e miză, dar pentru mine meciul cu Gaz Metan nu e un amical. Jucătorii mei trebuie să intre şi să arate atitudine. Nu ştiu dacă va fi uşor. Trebuie să jucăm bine şi să fim dispuşi la efort nu doar 70 de minute, ci 90 de minute.

Am spus de la început că exista doar o mică şansă să nu ajungem la baraj. Am pierdut ultimul meci, aşa că acum mai avem o lună. Trebuie să ne concentrăm pentru meciurile următoare. E important să alergăm mai mult pe teren, să lucrăm mai mult la antrenamente pentru ca jucătorii să fie în formă maximă la baraj.

Meciurile care urmează sunt importante, vreau să văd şi alţi jucători. Voi face ceva schimbări în echipă pentru acest meci (n.r. – cu Gaz Metan Mediaş), jucătorii trebuie să îmi arate dacă sunt în formă sau nu. Vreau să formez un prim ’11’ pe care să-l avem în formă pentru meciul de baraj. Nu e prima situaţie dificilă cu care mă confrunt. Am mai trecut prin situaţii grele, cum s-a întâmplat anul trecut. La baraj vom avea adversari dificili, cunosc jucătorii lor pentru că au jucat în Liga I înainte şi au experienţă. Noi trebuie să ne pregătim bine pentru acest baraj”, a declarat Dusan Uhrin.

Citește și:

Vulcanii Noroioși, deosebit de frumoși

 

 

Previous Nicolae Badea pregătește lovitura decisivă
Next Acuzații incredibile la adresa lui Zăvăleanu

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *