Uhrin: „Schimbările nu au ajutat cu nimic”


Dinamo s-a făcut de râs în această seară, arătând a echipa de divizie secundă. Deși meciul a început cu posesia de partea lui Dinamo, cu acțiuni mai multe la poarta lui CS Mioveni, meciul s-a schimbat rapid, Mioveni nelăsând-o pe Dinamo să tragă NICIUN șut pe spațiul porții.

Dusan Uhrin s-a arătat vizibil nemulțumit de atitudinea echipei sale. Echipa a luat din nou gol din fază fixă, acest lucru fiind o gravă problemă pe care „câinii„ trebuie să o rezolve cât mai rapid.

Dusan Uhrin: „Schimbările nu au ajutat cu nimic

„Am făcut greșeli la faze fixe, e incredibil. Am muncit toată săptămâna la asta, la astfel de faze. N-am avut agresivitate în repriza a doua. Ocazii am avut, dar nu am marcat, însă nu se poate să luăm astfel de goluri. Irobiso putea marca, dar n-a făcut-o. Schimbările nu au ajutat cu nimic.

N-am văzut ce s-a întâmplat la eliminare, Irobiso a luat roșu, vom juca fără el. Nu sunt mulțumit de cum am jucat.

Trebuie să schimb mai multe, nu e posibil așa ceva. Am făcut greșeli la faze fixe, mi-e imposibil să înțeleg. E a doua oară când pierdem așa”, a spus Dușan Uhrin.

În ceea ce privește inevitabila ”dublă” de la baraj, Dușan Uhrin se așteaptă la confruntări deloc facile: ”Vom juca la baraj, va fi greu acolo, sunt echipe bune în Liga 2”.

Citește și:

Horațiu Mălăele, tăios, către ”zvoniștii” lui

-->
Previous Noi informații despre posibili investitori
Next Steliano Filip cu ochii în lacrimi la interviu

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.