Uhrin rupe tăcerea după retrogradare


Dusan Uhrin a vorbit în premieră pentru GSP după ce a părăsit România și Dinamo, cehul susținând că nu și-a revenit nici acum după retrogradarea „câinilor”. Ar putea semna în Cipru cu o nou promovată.

– Domnule Uhrin, ce faceți, cum vă simțiți?
– Merg înainte! Mă gândesc la viitor, așa e viața. Nu pot să explic în cuvinte supărarea pe care o am, care va rămâne în suflet mult timp, pentru ceea ce s-a întâmplat la Dinamo.

– Semnați cu ciprioții?
– Nu știu, sunt niște discuții preliminare, atât. Sunt la Praga acum, sunt foarte trist în continuare.

– Bănuiesc că ați văzut declarațiile unor foști elevi care vă blamează pe dumneavoastră pentru retrogradare. Cum comentați?
– Mda, am auzit. Părerea lor, treaba lor. Ce pot eu să mai zic acum?! Fiecare zice și face cum crede de cuviință. Știu multe, pot zice și eu multe, dar nu vrea să vorbesc. Și te rog să nu mă tragi de limbă, nu vreau să spun lucruri negative, sunt chestii pe care le voi ține pentru mine. Din respect pentru Dinamo, pentru suporterii care mereu îmi vor fi la inimă. Nu vreau să atac și punct! Fiecare știe ce a făcut, OK? Nimic bun, asta e sigur! De la mine până la ultimul. Rezultatul se știe.

– Vă veți întoarce pentru un al patrulea mandat la Dinamo?

– (râde) Niciodată nu se știe! Cu siguranță, la un moment dat când va fi greu lui Dinamo… La greu, întotdeauna!

– Totuși, unde credeți acum, „la rece”, că ați pierdut barajul cu U Cluj?
– Prea multe greșeli. Prea muuulte greșeli! Înțelegeți… Incredibile greșeli! Nici acum nu-mi vine să cred, mi se derulează imaginile în cap încontinuu de atunci. Fiecare ar trebui să se gândească la fel, la ceea ce a făcut. Oricum, nu mai putem întoarce timpul înapoi. Îmi pare rău că suferă suflarea dinamovistă, suporterii, ei sunt cei mai afectați, pietrele care rămân după ce trece apa. Sper să fie puternici și să rămână lângă echipă, lângă club.

– Jucătorii sunt în vacanță, Santorini, St. Tropez, Portugalia, Cinque Terre și așa mai departe. Dumneavoastră?
– Viața merge înainte… Eu merg mult cu mașina sau pe jos și mă gândesc. Revăd fazele, aceleași erori, în fine. Vorbesc și eu cu mine.

Citește și:

Vai de ei, vai de noi! România pierde și-n Bosnia

Previous Cătălin Carp: „Nu avem nicio scuză”
Next Rapid vrea un jucător de la Dinamo

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *