--> -->

Uhrin nu a semnat: „Poate mă întorc înapoi”


-->
Surpriză neașteptată la Dinamo. Dusan Uhrin nu a semnat încă cu Dinamo, și cel mai probabil nu va sta pe bancă la meciul cu Rapid. Motivul: mâine nu e nimeni la FRF care să-i înregistreze eventualul contract pe care ar urma să-l semneze.

Argumentele cehului, conform Prosport sunt legate de aspectele financiare. Mai exact, conducerea lui Dinamo îi oferă lui Uhrin o primă de 15.000 de euro dacă va salva de la retrogradare echipa în acest sezon. În același timp, șefii din „Ștefan cel Mare” i-au pus obiectiv cehului să califice echipa în play-off sezonul următor, în caz contrar să fie dat afară la sfârșitul campionatului regulat și să-și primească banii la zi. Dusan nu a fost de acord și a venit cu o contraofertă: cehul vrea să-și încaseze banii până la finalul întregului sezon în cazul în care nu duce echipa în play-off, nu până la sfârșitul sezonului regulat, cum vrea DDB.

„Poate mă întorc înapoi la Praga”

„Îmi place Dinamo, mă bucur că mă întorc, păstrez ceva pentru acest club, unul special pentru mine. Trebuie să aflu ce se întâmplă exact, care e situația. Urmează un derby, dar vom vedea ce va fi. Deocamdată, n-am semnat cu Dinamo! M-am întors pentru fani. Urmează să discutăm concret. În această seară, vom începe discuțiile. Trebuie să vorbesc cu jucătorii, însă după ce semnez contractul. Va fi mai dificil decât data trecută. Trebuie să-i văd pe jucători la antrenament. Poate mă întorc înapoi la Praga, vedem ce se va întâmpla în seara asta (n.n. râde). E mai bine să vorbim diseară”, a spus Dusan Uhrin jr.

Citește și:

Speranțe de pace?! Putin: ”Pași pozitivi”

-->
Previous Marius Niculae îl contrazice pe Lobonț
Next Zăvăleanu: "Cea mai bună soluție"

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.