Dusan Uhrin explică forma bună: „Am adaptat”


Dinamo a renăscut sub bagheta lui Dusan Uhrin și a reușit două victorii importante, cu FC Voluntari, 2-0, și Viitorul Constanța, 2-1 și antrenorul a devenit unul lăudat în Liga 1.

„A fost un duel acolo, din care mingea a sărit destul de ciudat. Mladen era într-o poziţie grea acolo, dar aş remarca cum a gestionat Albentosa, un fundaş longinil, care a reuşit să marcheze. La fel şi la prima reuşită a lui Morsay, care a marcat la colţul scurt, este puţin şi vina lui Cojocaru.

Dinamo arată altfel, arată bine. Se vede că a venit un antrenor cu personalitate, care a făcut ordine în vestiar, e altă atitudine. Asta cereau şi suporterii, iar în momentul în care ai atitudine vin şi rezultatele, iar asta se vede şi la Dinamo”, a declarat Lucian Goian, la Look Sport.

Dusan Uhrin, fericit după victoria cu Viitorul
„Sunt foarte fericit, jucătorii au luptat până la final. Am avut șanse, puteam marca mai mult, Eșanu, Morsay, Nemec au avut ocazii mari. Dacă am fi mai marcat, eram liniștiți pe final de meci, însă și Viitorul a jucat bine, a avut șanse de a marca. A fost un joc foarte dificil pentru că nu am mai avut schimbări în ultimele 25 de minute. E bine că am schimbat sistemul, am adaptat la jucătorii pe care îi avem la dispoziție. Poate că dacă aș fi schimbat mai devreme sistemul, nu am fi pierdut unul dintre primele două meciuri”, a declarat Dusan Uhrin, la finalul meciului cu Viitorul.

Citește și:

ROMÂNIA FRUMOASĂ Top 5 biserici de lemn din țara noastră

Previous Modalitatea prin care Dusan Uhrin a revigorat Dinamo
Next Laude pentru Dușan Uhrin: „A liniștit vestiarul”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *