Uhrin are un nou jucător la dispoziție: ”În 14 zile poate juca”


Antrenorul lui Dinamo, Dusan Uhrin, a făcut mai multe anunțuri importante despre echipa din Ștefan cel Mare. În primul rând, revenirea lui Slavko Perovic la echipă pe care doardinamo.ro a anunțat-o la începutul săptămânii. Și în al doilea rând, faptul că Mrzljak este în sfârșit pregătit să joace.

”Este foarte dificil pentru noi deoarece în 6 zile jucăm 3 meciuri, pentru jucători nu este bine, am călătorit mult, acum ne așteaptă un nou meci greu, jucăm acasă și trebuie să ne luptăm mai mult decât am făcut-o cu Astra, pentru noi este un meci foarte important, nu vreau să schimb prea mult în primul 11, dar vom vedea mâine dimineață cum sunt fotbaliștii și dacă sunt pregătiți să joace.

Nistor face mereu diferența în echipa noastră și sper să fie pregătit înainte de fiecare meci, este cu adevărat important pentru noi.

Nu vreau să schimb tactica, dar nu știu cine va fi pregătit dimineață, mai avem 24 de ore, mai avem un antrenament de dimineață și atunci vom vedea cine este pregătit să joace, am schimbat puțin cu UTA, am jucat cu alți jucători, nu pot să-ți spun acum dacă voi juca cu aceeași jucători ca la Arad, pentru că pe Fabbrini nu mă pot baza după accidentarea cu Astra.

Noi suntem în fiecare zi împreună și atmosfera este bună. Atmosfera nu a fost prea bună după meciul cu Astra deoarece am pierdut meciul pe mâna noastră. Trebuie să reparăm greșelile făcute deoarece este foarte important pentru noi. N-am jucat superfotbal cu Astra, dar am jucat bine.

Perovic este la antrenamente, el va fi pregătit în 14 zile să joace.

Am văzut multe meciuri ale Voluntariului, au jucători individuali buni, nu vreau să schimb tactica pentru ei. Dar este important să alergăm mult cu ei.

Dacă cineva ar aștepta meciul cu FCSB, sigur nu ar juca mâine. Credeți-mă! Avem meci cu Voluntari. Acum nu pot să vă spun nimic despre FCSB pentru că nu îmi pasă acum de ei. Noi jucăm acasă acum și trebuie să facem totul pentru cele 3 puncte.

Popa și Sin nu sunt pregătiți să joace mâine. Mrzljak este pregătit să joace mâine”, a declarat Dusan Uhrin.

Citește și:

Ante Puljic: ”Dinamo merită să fie pe podium. De aceea m-am întors” Sfat pentru Negoiță

Previous Dinamoviștii și-au ales eroul după meciul cu GOG: ”O să avem de tras”
Next Ante Puljic: ”Dinamo merită să fie pe podium. De aceea m-am întors” Sfat pentru Negoiță

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *