Uhrin: „Am contract cu Dinamo”


Dinamo a obținut o victorie de moral contra celor de la FC Botoșani. ”Câinii” s-au impus cu scorul de 3-2, chiar dacă au evoluat timp de 45 de minute în zece jucători.

La finalul partidei, Dușan Uhrin, antrenorul dinamoviștilor, a avut cuvinte de laudă pentru elevii săi pentru atitudinea de care au dat dovadă pe teren.

Antrenorul ceh a analizat și cartonașele roșii împărțite în tabăra dinamovistă de Andrei Moroiță. Uhrin consideră că centralul partidei s-a grăbit în două dintre cazuri. Dacă în ceea ce-l privește pe Pierret, Uhrin consideră că fotbalistul a greșit, în cazul lui Sebastian Moga și al lui Grădinaru, tehnicianul este de altă părere.

Dușan Uhrin a mai dezvăluit că are de gând să rămână alături de Dinamo și în sezonul următor în cazul în care va reuși să îi salveze pe ”Câini” de la retrogradare.

„Avem câteva accidentări”

”Am avut o atitudine foarte bună. Am făcut această greșeală cu Pierret. A crezut că poate intra, că are permisiunea arbitrului. A fost un cartonaș roșu primit ușor. Sunt fericit pentru jucători că au luptat. Am avut mai multe ocazii decât FC Botoșani. Atitudinea este importantă pentru noi.

Nu a fost singurul cartonaș roșu. A luat și Sebastian Moga. Nu știu de ce arbitrul i-a dat roșu, nu a fost ceva grav. Și la ultimul cartonaș roșu, portarul a venit acolo, nu e normal să nu primească nimic.

Avem câteva accidentări, trebuie să mai schimbăm niște jucători. Dacă mai primim niște cartonașe și meciul următor e mai dificil. Nu știu cu cine vom juca la baraj. Va fi o luptă foarte dificilă. Nu știu dacă va fi mai dificil meciul cu UTA. Vom schimba puțin primul unsprezece.

Am contract cu Dinamo și sezonul următor dacă salvez echipa de la retrogradare”, a declarat Dușan Uhrin la finalul partidei pentru DigiSport.

Citește și:

MM Stoica: ”Fără el, Dinamo are o problemă”

Previous Declarațiile de după meci ale jucătorilor
Next Comunicat dur: „S-a făcut că plouă”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *