”U” Cluj nu vrea cu Dinamo la baraj


Martin Remacle, belgianul împrumutat de FC Botoșani la U Cluj, speră ca ardelenii să prindă in extremis locul 2 în Liga 2 pentru a nu ajunge la baraj cu Dinamo.

Dinamo nu vrea să joace cu U Cluj, formație ai cărei suporteri sunt înfrățiți cu „câinii roșii”, „șepcile roșii” vor să evite barajul și să promoveze direct, mai ales că sâmbătă au meci acasă cu Hermanstadt.

Ideea generală regăsită la jucătorii lui U Cluj este că nu se tem de Dinamo. Sosit în iarnă în Transilvania împrumut de la FC Botoșani, Martin Remacle este de părere că U va încheia campionatul pe unul dintre primele două locuri.

„Vom termina pe loc ce duce direct în prima divizie. Sunt ferm convins. Mai sunt trei partide, putem câștiga tot. Nu dau acum pronosticuri, există o vorbă în Belgia: «Dacă vorbești înainte, nu se mai întâmplă». Știu că Dinamo este un nume uriaș în România, chiar dacă de când am venit eu în această țară, din 2020, este doar la retrogradare.

Mi s-a explicat și că suporterii celor două echipe sunt în relații bune, sper să evităm un baraj cu «câinii». Îi cunosc pe Collins Fai, Reda Jaadi și Damien Dussaut, care mi-au vorbit despre Dinamo, despre forța clubului, despre fanii de acolo și de presiune, prefer să jucăm contra lui Dinamo în Liga 1. Nu e vorba de teamă, însă la un duel la baraj sunt multe detalii ce trebuie luate în considerare”, a explicat mijlocașul pentru GSP.

Galeria lui Dinamo, alături de „U” Cluj

„Câinii” au sunat mobilizarea și pe rețelele de socializare și speră ca o victorie să o ajute pe Universitatea să promoveze direct, iar gruparea din „Ștefan cel Mare” să scape de un eventual baraj cu echipa lui Erik Lincar. Clujenii au cedat surprinzător în etapa trecută: 1-2 cu Unirea Slobozia.

Atmosfera se anunță una de zile mari în Ghencea, mai ales că și Peluza Sud Steaua promite să facă spectacol în tribune. Aflată pe locul 3, Universitatea Cluj este la două puncte de Hermannstadt, aflată pe poziția a doua, care duce direct în Liga 1. Deși a avut probleme în play-off, iar jocul a lăsat de dorit, Petrolul ocupă primul loc în play-off-ul din Liga 2, cu 58 de puncte.

Citește și:

Robert Turcescu la 9 ani după ce-a făcut-o ”cerșetoare” pe Nadia Comăneci: ”Ziariștii mai exagerează”

-->
Previous Decăderea unei mari speranțe al lui Dinamo
Next Victorie importanta a lui „U” Cluj

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.