U Cluj-Dinamo se joacă. Și tu poți participa


Zilele acestea în care românii sunt greu încercați de un virus care a băgat în sperieți întreaga omenire, frații de la U Cluj s-au gândit să ofere microbiștilor o bucurie în online.

Meciul U Cluj-Dinamo se va juca la FIFA 2020, miercuri, de la ora 20:30, în scop caritabil. Pentru această întâlnire de la Cluj, prețul unui bilet va fi de doar 5 lei, iar încasările vor fi donate către Spitalul de Boli Infecțioase Cluj, pentru a-i sprijini pe medici în lupta cu pandemia de coronavirus.

”Cât timp noi #stămacasă, există în fiecare spital din țară oameni care luptă până la epuizare pentru sănătatea și siguranța noastră, pentru viitorul nostru. Pentru noi viața continuă să fie despre fotbal, însă trebuie să ne adaptăm situației, am trecut la dreptunghiul verde de pe ecran. Alături de echipa FC Universitatea Cluj eSports, vom readuce, miercuri, de la ora 21:30, emoțiile unui duel de tradiție al fotbalului românesc, U Cluj-Dinamo, de data aceasta în FIFA 20 PRO Clubs (11 vs 11), iar voi ne puteți susține din tribuna virtuală.

Evenimentul va consta dintr-o dublă manșă între cele două echipe de FIFA Pro Clubs și va fi transmis live pe pagina noastră de Facebook și pe canalul de YouTube Universitatea Cluj eSports”, scrie comunicatul Universitatea Cluj.

Citește și:

Previous Măsuri importante la Dinamo în această perioadă
Next Dragoș Săvulescu a donat o sumă mare de bani și face un avertisment terifiant: ”Sper”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *