U Cluj a mai luat astăzi un dinamovist


U Cluj a mai achiziționat astăzi un dinamovist. După ce l-a înregimentat în această această iarnă pe Mircea Axente, Bogdan Lobonț a mai cerut un ”câine” în Ardeal. Este vorba despre Vlad Motroc, 20 de ani, care a semnat cu Universitatea Cluj un contract valabil trei ani. Înțelegerea cu fundașul central va intra în vigoare începând cu data de 1 iulie, scrie site-ul oficial al clubului clujean.

Crescut de Dinamo București, club cu care și-a trecut în palmares Cupa României U19 în vara trecută, după o finală decisă la penalty-uri contra FCSB, Motroc a evoluat în această ediție de campionat pentru Daco-Getica București, formație din Liga a II-a.

Vlad Motroc este fiul lui Florin Motroc, fost mijlocaş care a evoluat pentru Rapid, dar şi nepotul lui Ion Motroc, un fost campion cu Rapid în 1967. Este al doilea dinamovist care a ajuns la Universitatea în această pauză de iarnă, după atacantul Mircea Axente.

Clujenii au găsit, astăzi, o zi senină în Antalya şi au disputat un amical, cu Pyunik Yerevan, locul 3 din Armenia, 4-3 scor final. Fostul dinamovist Axente a avut un debut perfect și a marcat două goluri importante.

Citește și:

OFICIAL Dinamo a reziliat cu un fotbalist care avea 9000 de euro lunar

-->
Previous OFICIAL Dinamo a reziliat cu un fotbalist care avea 9000 de euro lunar
Next Rednic a dezvăluit ce se întâmplă cu Salomao și Pesic

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *