Tupeu sau escrocherie? Mutarea care o să-i pună lui Negoiță definitiv fanii în cap


Ionuț Negoiță parcă vrea dinadins să fie într-un scandal cu suporterii lui Dinamo. Are bani de donații, evident, dar afacerea Dinamo încă îi aduce finanțe importante.

Cum așa?

Cluburile din Liga 1 au încasat în martie cea mai recentă tranșă din drepturile TV. Dinamoviștilor le reveneau 400.000 de euro, o sumă care ar fi rezolvat problemele cu licența și ar fi și plătit salariile jucătorilor pe o lună și jumătate. Conform Gazeta Sporturilor, banii s-au dus direct în buzunarul lui Negoiță în baza unei creanțe pe care clubul o avea la el. Care apoi este filantrop și ajută spitalele din București. Gestul lui este foarte frumos, dar faptul că amenință suporterii cu falimentul dacă nu strâng bani în condițiile în care el scoate bani și nu investește niciun leu în club, nu este!

La Dinamo este haos și dacă vă întrebați de ce e pe locul 9, de asta este. Niciodată nu a fost instabilitate mai mare la nivel de conducere ca anul acesta. Jucătorii nu știu încotro să o apuce, nimeni nu-i ascultă. Nimeni nu știe când își vor mai primi salariile. Să-și depună memorii nu-și permit pentru că piața e blocată și ar putea rămâne fără echipă o perioadă!

Citește și:

Părintele Calistrat Chifan face un apel de suflet: ”Măcar atât”

Previous ULTIMA ORĂ Fotbaliștii reacționează. Cerință de urgență ca să mai joace
Next ULTIMA ORĂ Ofertă concretă pentru Negoiță: ”Sunt dispus să preiau Dinamo”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *