TUPEU inimaginabil. Șerdean îi amenință cu poliția pe cei care țin Dinamo în viață


Dorin Șerdean a făcut astăzi noi declarații incredibile la adresa suporterilor din Ștefan cel Mare. Cel care a ajuns printr-o conjunctură nefericită președintele executiv al clubului folosindu-se de abilitățile sale de comunicare și aducând un investitor no-name în Ștefan cel Mare, despre care avea deja informații înainte să preia clubul că banii pe care i-a promis pentru garanție nu au fost dați la timp, deci știa că seriozitatea lui Cortacero se poate pune în discuție.

Acum, deși știe că Dinamo e aproape de faliment din cauza managementului dezastruos de când a fost preluată de spanioli, aducând jucători cu CV-uri bune, dar fără să impresioneze, pe salarii exorbitante pentru Liga 1, nu vrea să renunțe la postul său și-i amenință cu poliția pe singurii care luptă să salveze clubul cu adevărat.

„Este strigător la cer ceea ce mi s-a întâmplat aseară la stadion, iar lucrurile nu vor rămâne aşa deoarece voi cere ajutorul poliției. Îi voi da pe mâna politiei pe acei indivizi, nu are rost să le dau acum numele public. M-au luat că ei sunt la Dinamo din 2000 şi că îmi arată ei. Este adevărat că au vrut să mă dea afară din stadion, dar acest lucru nu s-a întâmplat niciun moment pentru că nu am iesit deloc din stadion, dar nu se poate așa ceva. Aseară parca zici că eram în codru, iar acolo se întâmplau acte de haiducie la adresa mea. Dar lucrurile nu vor rămâne aşa.

Am facut plângere la poliție şi pentru alte acțiuni facute de acești fani la adresa mea şi voi face şi după evenimentele de aseară. Au venit noaptea, acum ceva timp, la uşa hotelului meu şi au bătut, adresând tot felul de amenințări. Ce înseamnă asta domnilor? Suntem în 2020. Aşa am ajuns în România? Aseară încă de la început am avut probleme la stadion. Nu eram lăsat să intru. Dar cei de la poartă nu îmi spuneau cine a dat ordinul ăsta. L-am sunat pe domnul Eftimescu, iar el îmi spunea că nu știe nimic despre o asemenea decizie. Evident că am intrat, dar apoi am avut alte probleme. O să vedeti că poliția o să intre puternic pe fir pentru că Dinamo nu e sat fără câini.

Eu am vrut să ajut Dinamo, nici eu nu mi-am luat salariul. Tot se vorbește de prime date de suporteri. Este de apreciat acest gest, dar vreau să stiti că acele prime sunt date către club sub titlu de împrumut, iar scadența este până la 31 ianuarie 2021. Însă actele de aseară făcute la adresa mea nu vor rămâne asa. Sunt conducător la Dinamo şi vreau să ştiu și eu cum au intrat acei suporteri pe stadion? Cine le-a dat lor voie? Sa ajungem și la acte de agresiune este prea mult”, a spus Dorin Șerdean în exclusivitate pentru ProSport.

La câteva ore distanță, a oferit altă declarație in GSP.

„A fost o agresiune mai degrabă psihologică, nu în sensul fizic. Momente mai puțin plăcute, e adevărat. Au venit unii și mi-au zis, cu tupeu, «la pauză să pleci de aici. Să pleci de aici, ce cauți aici?». Serios? Chiar, ce caut? Am ajuns prea departe, totul are o limită, e prea mult.

Fiecare este responsabil pentru faptele lui. Nici nu știu dacă sunt suporteri, dacă ar fi suporteri în sensul adevărat al cuvântului nu ar proceda în felul ăsta. Nu poți face așa ceva. Trebuie să respecți o ierarhie, sunt niște legi. Nu mai vorbim despre cele ale bunului simț, că alea văd că sunt uitate de mult.

Deocamdată asta este situația, cu voia sau fără voia lor sunt președintele executiv al clubului. Cu voia sau fără voia lor, clubul are în momentul de față un acționar majoritar. Se poate așa ceva? E o chestie pe puteri, pe forțe, sau care e treaba? Cei care au făcut asta vor suporta consecințele, nu este normal să te comporți așa. E prea mult!”, a spus Dorin Șerdean pentru GSP.ro.

Citește și:

Klaus Iohannis a anunțat startul campaniei de vaccinare: ”Prima tranșă, după Crăciun. Dacă vreți să vă fie bine, stați acasă!”

Previous Dinamo a găsit antrenor: "Am vorbit cu suporterii"
Next Cornel Dinu, dezvăluiri despre Negoiță și Șerdean: "Inginerie"

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *