Tupeu de câine: „Sunt convins”


-->
Costin Amzăr (20 de ani), fundașul stânga al lui Dinamo, și-a expus punctul de vedere într-un interviu acordat site-ului LPF, spunând care sunt câteva din cauzele pentru care „câinii” sunt acum pe loc retrogradabil.

„Nu suntem în cea mai fericită poziție, însă sunt convins că vor veni și rezultatele pozitive în următoarele etape de campionat. Nu a fost deloc simplu impactul cu prima ligă în condițiile în care, vara asta, Dinamo a avut cele mai puține zile de pregătire. În timp ce celelalte echipe erau în vacanță, noi ne pregăteam de barajul cu FC Argeș. Când alte echipe erau în cantonamente, noi sărbătoream promovarea.

Practic, am intrat ultimii în această competiție, în condițiile în care în vară au fost transferați 8-9 jucători. Nu este deloc simplă adaptarea noilor veniți la principiile de joc implementate la echipa noastră”, a declarat Costin Amzăr într-un interviu acordat pentru Buletinul informativ al LPF, numărul 181, materialul fiind și pe site-ul lpf.ro.

Mulți specialiști au introdus deja Dinamo în lupta pentru a evita retrogradarea.

„E devreme să începem să facem calcule sau astfel de scenarii. Suntem o echipă promovată de trei luni în SuperLigă, însă vreau să spun un singur lucru: «Nu vă fie frică, Dinamo se ridică!» Nimeni nu credea în noi anul trecut, când toți ne vedeau retrogradați în liga a treia. Am crescut aici cu mentalitatea de a fi câini pe teren și nu vom ceda niciodată în fața adversarilor. Sunt convins că vom reuși să adunăm puncte!

(Cum este atmosfera la echipă?) Trebuie să muncim mai mult, nimănui nu-i place să piardă. Suntem într-un moment negativ, dar mergem înainte, uniți, pentru că doar împreună putem reuși. Sunt convins că ne vom recâștiga încrederea și vor veni astfel și rezultatele. Au fost și meciuri când am pierdut nemeritat. Încercăm să practicăm un fotbal frumos, însă trebuie să eliminăm greșelile în momentele importante ale jocului”, a mai punctat fotbalistul.

Am fost bătut la cap un sezon întreg, m-a învățat Mister tot ce trebuie să fac, unde să mă poziționez, când să urc, cum să urc. M-a învățat tot. Sunt oameni în staff care sunt mereu lângă mine, îmi spun ce să fac, unde să îmbunătățesc. Mai am de lucrat la poziția în teren, disciplina tactică, să mai capăt experiență.” – Costin Amzăr, fundaș Dinamo

Citește și:

Cu ce viteză rula Vlad Pascu în momentul accidentului mortal de la 2 mai

Previous Cornel Țălnar despre noii acționari: ”Credeam”
Next Ovidiu Burcă a vorbit despre demisie

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *