Tunul dat de Negoiță: ”Au bătut palma”


Ionuț Negoiță (46 de ani), patronul lui Dinamo, ar fi reușit să finalizeze o mutare importantă în afaceri.Potrivit jurnalistului Ovidiu Titi Ciutescu, Negoiță ar fi achiziționat platforma IMGB (Întreprinderea de mașini grele București).

„IMGB devine istorie. Ionuț Negoiță i-a pregatit alt destin! Cu o pierdere de peste 25 de milioane de lei în 2019, DOOSAN a decis (în decembrie 2019) să pună lacătul pe ultima redută a industriei românesti de echipamente grele. Între timp, conform unor unor surse foarte credibile, Ionuț Negoiță (patronul Dinamo București) a bătut palma pentru achiziționarea colosului industrial.

Informația i-a scăpat lui Cătălin Grigore, managerul Sud Rezidențial, într-un notariat din Popești-Leordeni. În discuția telefonică pe care o purta, omul nr. 1 din vânzările de imobiliare ale Capitalei a afirmat că bossul de la RIN va demola halele existente.

În locul lor urmează să-ți facă prezența mai multe ansambluri rezidențiale. Astfel, întregul proiect se va alinia la trendul impus in Popești-Leordeni si Metalurgiei, la final rezultând un adevarat oraș în… oras. Urmează să vedem după ce reguli se va construi, dacă se vor respecta normele de urbanism legale sau dacă va fi urmat modelul haotic, administrat de primarul Petre Iacob in Popești-Leordeni!”, a scris Ovidiu Titi Ciutescu pe Facebook.

Citește și:

Glarus Beach Hotel, locația perfectă pe malul mării în Sunny Beach

Previous Dinu după ce Dinamo a scăpat de retrogradare: ”Asta e problema”
Next Rednic are drum liber spre Dinamo. În ce condiții vine antrenorul

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *