Tun financiar dat de Borcea. Vine la Dinamo?


Cristi Borcea a ieșit în această vară din închisoare și a dat o lovitură chiar înainte de nunta cu Valentina Pelinel. Fostul acționar a lui Dinamo a obținut 1 milion de euro după ce a vândut una dintre afacerile sale din București

Borcea a vândut ștrandul din Crângași, pe care îl conducea Mihaela, prima sa soție, anunță Libertatea. Inițial, o îndepărtase de la șefia firmei și o înlocuise cu Valentina, actuala soție, însă a decis să renunțe la afacere după numai o lună. Potrivit apropiaților, o parte din sumă a ajuns în conturile Mihaelei, care a condus firma cât timp Borcea a fost în pușcărie. Cei doi mai dețin împreună un hotel.

Decizia ar putea fi și un semnal că Borcea își dorește să se întoarcă la Dinamo. În urmă cu trei luni, Gigi Becali dezvălui că finul său va reveni la conducerea clubului după ce va avea banii și susținerea necesară să se bată la titlu cu FCSB: ”El poate veni la Dinamo dacă mai găsește doi oameni care să investească. Să fie trei acționari și să bage fiecare câte trei milioane de euro. Dar pe cine găsești? Îți trebuie 7-8 milioane de euro ca să cumperi echipa, bani de transferuri și bani de salarii”.

Citește și:

Președintele lui Dinamo habar n-are istoria acestui club. ”Nu mă pricep la fotbal”

-->
Previous Alexandru David: ”Noi le luăm banii suporterilor, nu le dăm”. Ce spune de vânzarea clubului
Next Alexandru David îl mitraliază pe Ionel Dănciulescu. Ce a putut să spună

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *