Țucudean va fi operat la inimă! Cât va absenta și ce presupune intervenția chirurgicală


Veste teribilă pentru George Țucudean, ex-dinamovistul ajuns golgeterul campionatului în tricoul celor de la CFR Cluj. Internaționalul, care a ratat astfel prezența în lotul naționalei pentru dubla cu Suedia și cu Feroe, a fost diagnosticat cu un surplus de membrană la inimă și va fi operat azi la Viena.

Informația apăruse încă de ieri, cei de la Fanatik au scris despre acest detaliu, astăzi a venit confirmarea și de la jurnaliștii de la Pro X. Țucu va sta departe de gazon aproximativ o lună, e clar că acest campionat e încheiat pentru el. Surplusul de membrană pe care arădeanul îl are determină accelerarea ritmului cardiac. Operația nu este una complicată, iar recuperarea lui Țucudean va fi una rapidă. De exemplu, Sami Khedira, mijlocașul lui Juventus, a suferit în februarie o astfel de operație. !I se introduce un electrocateter și i se produce o mică arsură care provoacă o cicatrice”, a explicat atunci profesorul Bruno Carù.

Familia Țucudean are însă un istoric al afecțiunilor cardiace. Tatăl lui George Țucudean, Marius, a avut o carieră promițătoare de fotbalist, dar s-a retras în 1994, la 27 de ani. Marius Țucudean, atacant la UTA Arad, nu a mai primit acceptul medicilor de a juca, din cauză că suferea de sindromul Wolff-Parkinson-White.

Citește și:

Mandanda și Papazoglou luați în colimator. ”Dandana” și ”Ghiță Mureșan”

-->
Previous Rednic mai ELIMINĂ un jucător adus în această iarnă. Meciul de la Mediaș i-a pus capac
Next Mandanda și Papazoglou luați în colimator. Au primit porecle!

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *