Țucudean: ”Le port noroc echipelor”. Ce a spus după ce a ieșit campion


George Țucudean nu a ascuns niciodată simpatia sa pentru echipa din Ștefan cel Mare. Acum a ajuns la al treilea titlu de campion, el având în palmares încă două trofee cu FCSB (2014-2015) și Viitorul (2016-2017). Atacantul celor de la CFR Cluj are trofee și cu Dinamo, Cupa României (2011-2012) și Supercupa (2012).

„Mă bucur foarte mult că am realizat acest lucru. Le port noroc echipelor care se bat la titlu. Habar n-am dacă am ieşit golgheter, nu ştiu ce s-a întâmplat în celălalt meci. Noi depindeam strict de noi. După două decizii proaste, am luat două decizii bune. Mă bucur că am câştigat un nou titlu” – a spus George Ţucudean la Telekom Sport.

”Asta e, n-a fost să fie să joc la echipa mea de suflet, Dinamo, pentru că ei au avut problemele pe care le ştim cu toţii şi am înţeles asta. Să nu creadă cineva că m-am dus la Steaua ca să mă răzbun pe Dinamo. Nici vorbă! Dinamovist am fost, sunt şi voi fi şi mă uit la toate meciurile foştilor mei colegi. Le trăiesc la fel ca un suporter de-al lor. Asta e, a trebuit să-mi respect meseria şi să joc undeva. Şi am făcut-o chiar cu riscul de a fi înjurat de suporterii lui Dinamo”,  George Țucudean, 11 noiembrie 2015

Previous Dan Petrescu a adus-o în discuție pe Dinamo. Ce a spus ”Bursucul”
Next Răzvan Oprea acuză dur proiectul PCH. Ce spune fondatorul Asociației Dinamoviști pentru Dinamo

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *