Țucudean, declarație SUPERBĂ despre Dinamo: ”Mi-ar fi plăcut”


Atacantul CFR Cluj, George Țucudean, a vorbit despre echipa pe care o susține din copilărie, Dinamo, despre regretele sale și despre șansele ”câinilor” la titlu.

”La Dinamo am luat primele trofee, dar mi-ar fi plăcut să fiu și acolo campion. Am condus o bună parte din acel campionat, în 2012, și-am pierdut. Culmea, CFR Cluj a luat titlu atunci. Stiu că vor să se bată la titlu sezonul viitor. Dar sunt mulți jucători aduși. Noi, la CFR, am câștigat campionatul cu același grup de fotbaliști. Unii îi făceau bătrâni, iar Clujul defilează cu veteranii aceștia! Trebuie să-ți formei o echipă în timp, nu e așa ușor.

Nu știu dacă pot lua titlul, fiindcă azi vezi niște jucători acolo, iar peste 6 luni nu-i mai vezi. Sincer îți spun, dacă mă întrebi de cinci titulari de la Dinamo, nu știu să ți-i zic!

Eu chiar simt ceva pentru Dinamo și chiar îmi pare rău de situația clubului, că e în play-out. Și de suporteri îmi pare rău. Mi-aduc aminte că în 2012 umpleau stadionul, veneau și pe Arena Națională, susțineau frenetic echipa. Sunt sigur că va fi o schimbare în bine dacă vor juca pe Național Arena sezonul viitor.

Și mai e o chestie: toată lumea l-a contestat pe Ionuț Negoiță, dar dacă nu era el, poate că Dinamo era ca Rapidul sau poate mai rău. Ar trebui ca toți de la Dinamo să se unească, să se sprijine, pentru a reclădi ceva durabil”, a declarat George Țucudean pentru Gazeta Sporturilor.

Citește și:

INCREDIBIL Probleme uriașe la echipă. Cum va improviza Rednic

-->
Previous INCREDIBIL Probleme uriașe la echipă. Cum va improviza Rednic
Next EXCLUSIV Dan Petrescu îl copiază pe Rednic. Ce spune despre Dinamo

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *