Țucudean, declarație SUMBRĂ despre Dinamo. Ce spune Rednic despre fostul său jucător


George Țucudean și Mircea Rednic au o relație mai specială. ”Puriul” a fost cel care l-a luat pe golgheterul Ligii 1 pentru prima dată în străinătate în 2013, la Standard Liege, formație la care însă nu s-a adaptat. Acum Țucudean a înscris din nou în poarta lui Dinamo, formație pe care a declarat în mai multe rânduri că o susține.

”Ne bucurăm că am câștigat, am profitat de situația lor, noi suntem profesioniști, am venit să câștigăm, asta e. Îmi pare rău de Dinamo, dar suntem la fotbal, fiecare îşi doreşte să câştige. Nu e imposibil pentru ei să ajungă în play-off. Mereu mi-a plăcut să mă întorc aici, dar aşa este viaţa. Trebuie să mergi şi în alte părţi. Performanţele mari le-am reuşit la alte echipe. Ei ştiu ce au de făcut, nu cred că aici nu este valoare. Trebuie să aibă încredere în forţele lor. E păcat unde a ajuns Dinamo. Doamne fereşte să ajungă ca Rapid, să cadă în altă ligă.”, a declarat George Țucudean.

”Mie îmi pare rău că nu am reușit să-l aducem aici pe Țucudean în fostul meu mandat, mi-aș dori și cred că poate să joace la echipe bune în Europa, dar lui îi place în România. El merita să fie jucătorul anului. A câștigat campionatul și a fost golgheter cu Viitorul, apoi cu CFR Cluj la fel.” Mircea Rednic, antrenor Dinamo

Citește și:

Rednic a luat decizia în cazul lui Gregory Tade

-->
Previous Planul lui Rednic pentru următoarele trei meciuri: ”Să plece”
Next INCREDIBIL Situație INEDITĂ dezvăluită de Rednic. Șerban nu este singurul jucător plătit degeaba

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *