Tribunalul București, o nouă decizie în cazul Cortacero


Pablo Cortacero apare și dispare din peisajul autohton, dar spaniolul are în continuare pachetul majoritar de acțiuni de la Dinamo, 72%, prin firma Lotus cumpărată de la George Drăghia, soțul coafezei lui Ionuț Negoiță.

Secția a VI-a Civilă din cadrul Tribunalului București a judecat această nouă speță și a oferit astăzi un prim rezultat. De fapt, completul C37-Fond a dispus amânarea cauzei, motivând soluția pe scurt: ”Faţă de lipsa de procedură cu intervenientul, instanţa amână cauza la data de 11.05.2021”. Astfel, dinamoviștii au timp încă o lună și jumătate să lupte pentru supraviețuirea clubului, fără imixtiunea ibericului.

Pe 18 martie, a mai fost un alt proces, la Tribunalul București, unde au fost prezenți și reprezentanți ai suporterilor, doar că și atunci spaniolul a pierdut, închizând acea speță. Acum, se judecă având un alt complet de judecată, motivând că trebuie să fie repus în drepturi ca președinte al Consiliului de Administrație, cu drepturi de semnătură la contracte și în relația cu băncile.

Citește și:

Ioan Ovidiu Sabău, alături de Dinamo

Previous Misiune îndeplinită. Anunțul oficial deapre cea mai mare victorie a dinamoviștilor
Next Un nou spaniol la Dinamo

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *