TREZIREA Dinamo a mai pierdut un tânăr de viitor


-->

Jerry Gane se plânge că n-are jucători, dar de cei din propria curte nu se mai ocupă nimeni. Mai exact de tinerii lui Dinamo care par nebăgați în seamă, nepregătiți fizic și psihic pentru situația din Ștefan cel Mare. Jucătorii străini vin și pleacă, iar cei aduși în această iarnă nu au arătat încă că merită să joace la Dinamo, ci mai degrabă duc încet și sigur formația spre Divizia B.

Dar nimeni nu se trezește la realitate. Jerry Gane se teme să joace cu tinerii, nu știu cum, dar Ahmed Bani juca fotbal cu Dusan Uhrin, dar de când a fost trecut pe linie moartă atâta timp, nu mai pare deloc perlă. Ricardo Grigore nu mai primește prea multe șanse, ambii crescuți în Ștefan cel Mare. Și lista poate continua.

Sunt nemulțumiri mari la nivelul lotului care se văd și în teren. Jucătorii tineri crescuți de Dinamo nu sunt cu nimic mai prejos decât Jonathan Morsay, Nepomuceno, care a venit din Liga a cincea și câștigă 5000 de euro. Tinerii lui Dinamo nu depășesc salariul de 2500 de euro lunar. Ca să nu mai spunem că Mihai Eșanu, portarul titular, are 1500 de euro salariu, în timp ce rezerva de lux Kongshavn are 7.000 de euro lunar! Diferență mare, nu?

Iar zilele trecute dinamoviștii au mai pierdut un jucător de viitor. Este vorba despre Alin Lazăr, vărul lui Valentin Lazăr. Acesta are 20 de ani și este mijlocaș ofensiv, dar a fost uitat la Dinamo II, acolo unde majoritatea fotbaliștilor și antrenorilor sunt neplătiți. Comisia Națională de Soluționare a Litigiilor a dat următoarea soluție:

DOSAR 15/CL/2021 – LAZĂR ALIN GABRIEL VS. SC DINAMO 1948 SA
• Respinge excepţia necompetenţei funcţionale a CNSL FRF, a excepţiei
lipsei de obiect şi a inadmisibilităţii ca neîntemeiată.
• Constată încetarea raporturilor contractuale pentru justă cauză în temeiul
art. 18.10 lit. a teza a III-a din RSTJF.
• Obligă clubul la plata drepturilor financiare restante pentru lunile decembrie
2020 şi ianuarie 2021.
• Obligă clubul la plata taxei de procedură.
• Respinge restul pretenţiilor.
• Cu recurs în 5 zile de la comunicare.
• Pronunţată astăzi, 25.02.2021.

La echipa a doua mai sunt fotbaliști talentați, dar care trebuie pregătiți pentru a putea face față la echipa mare. Atacantul Cătălin Măgureanu, mijlocașul dreapta Claudiu Stan și lista mai poate continua. Dar Dinamo îi ia în lot și-i ține veșnice rezerve să fie la număr. Până vor pleca unul câte unul și vom apela din nou la tot felul de străini necunoscuți pe salarii mult mai mari cu valoare îndoielnică.

Citește și:

Ioan Andone a adus un fotbalist care o putea ajuta pe Dinamo: ”E un fenomen”

Previous Elias Bucurică negociază pentru salvarea lui Dinamo
Next Ioan Andone a adus un fotbalist care o putea ajuta pe Dinamo: ”E un fenomen”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *