Trei noi parteneri la Dinamo


-->
Dinamo a anunțat zilele trecute pe rețelele de socializare că alți trei parteneri s-au alăturat grupului sponsorilor. Din informațiile GSP, doi sunt barter, în timp ce al treilea, Fan Courier, alocă o sumă de bani clubului.

”Trattoria Verdi ne oferă cea mai bună mâncare din Italian Cuisine. Acumen Sport Romania ne ajută sportivii să se recupereze și să prevină accidentări, oferindu-le grija de care au nevoie. Fan Courier este lider de piață în curierat și, de 25 ani, oferă încredere și profesionalism tuturor celor care au nevoie de serviciile lor”, au transmis reprezentanții grupării dinamoviste.

Conform informațiilor oficiale GSP, primele două companii au o relație bazată pe barter cu Dinamo, în timp ce Fan Courier ajută cu o sumă gruparea alb-roșie. Cele trei vor apărea și pe produse oficiale ale clubului.

Chiar dacă „a intrat” cu o sumă nu foarte mare ca sponsor la Dinamo, Fan Courier este un nume foarte important pe piața românească. Felix Pătrașcanu, fondatorul Fan Courier, are o avere estimată de 150-200 de milioane de euro, conform Top Capital.

Compania a avut peste 230 de milioane de euro venituri în 2022 și un profit de 16,6 milioane de euro. Firma are aproape 3.500 de angajați.

Citește și:

Vladimir Putin, supărat: ”Moldova își pierde identitatea. Elitele se numesc români”

Previous Cum a ajuns Politic la Dinamo
Next Veste mare despre noul stadion Dinamo

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *