Trei jucători indisponibili pentru Dusan Uhrin în Derby de România


Dinamo are trei jucători indisponibili înainte de cel mai important meci al sezonului, cel cu FCSB, care ar putea-o propulsa pe Dinamo pentru prima dată în acest sezon, pe loc de play-off. Dacă învinge sâmbătă seara, Dinamo poate trece pe locul 6 în Liga 1, cu condiția ca Botoșaniul să fie învins de Sepsi pe teren propriu.

Așa că meciul are mai multe mize importante pentru ”câini”. Se joacă în ziua în care Cătălin Hîldan va împlini 19 ani de când a plecat printre îngeri și este cea mai bună ocazie pentru fotbaliști să le demonstreze suporterilor că merită să joace la un club ca Dinamo. Iar atmosfera ar fi una foarte bună pentru a avea șanse reale în acest sezon să se bată la play-off și la Cupa României.

Dar Dusan Uhrin nu se va putea baza pe tot lotul pe care îl are la dispoziție. Chiar dacă Daniel Popa și-a revenit și se antrenează de ieri cot la cot cu jucătorii, Andrei Sin, Diego Fabbrini și Deian Sorescu nu vor evolua în derby. Primii doi nu au revenit după accidentări, iar ultimul a luat roșu în meciul cu Voluntari și va fi suspendat. Cel mai probabil în locul său va evolua Robert Moldoveanu, nefiind prea multe soluții pe acel post. Pe postul pe care evolua Andrei Sin chiar nu sunt probleme! Laurențiu Corbu a jucat foarte bine în ultimele partide și va fi greu ca Sin să mai recâștige locul de titular în echipă.

La Fabbrini însă situația este mai complicată. Dusan Uhrin a dezvăluit pentru doardinamo.ro că accidentarea lui a fost una gravă și va reveni la finalul lunii octombrie. Cel mai probabil el va fi apt 100% abia la meciul de Cupă cu Foresta Suceava.

Citește și:

Omul de la FCSB care știe tot despre ”câini”

-->
Previous Omul de la FCSB care știe tot despre ”câini”
Next Cornel Dinu, avancronică în cinci idei înaintea FCSB-Dinamo

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *