Trei jucători de la juniori, luați de Rednic la prima echipă


Geani Crețu, în dreapta
Mircea Rednic a fost acuzat în acest sezon că nu o să mai promoveze tineri, dar se pare că acest lucru nu este adevărat. Ba mai mult, el a luat trei jucători de la juniori care se vor antrena în acest sezon cu formația mare. Este vorba despre Gabriel Raducanu, Catalin Magureanu și Geani Cretu.

“Este o regula buna cea cu U21, ce ma deranjeaza insa, ca esti obligat. In Belgia, se gandesc cum sa promoveze cat mai multi tineri. Conducatorii de acolo, nu impuneau, imi spunea sa ma uit si in gradina. Ca sa creasca, trebuie sa ai 5-6 cu experienta, dar se intereseau daca participam la jocurile de tineret. Poate aici e o greseala ca nu avem campionat de tineret, imi lipseste echipa a doua .Am 26 de jucatori si nu intra mai mult de 18, restul se antreneaza, una e sa se antreneze, una e sa joace.

Din punctul acesta de vedere, ar trebui sa organizam un campionat de tineret, am inteles ca de la anul ar fi obligatoriu. Nu suna bine pentru un patron. Rezultatele se vad la nivel de U21, nu avem de suferit. Echipele ar trebui sa fie preocupate mai mult de tineri, cresti tineri buni, pe care ii poti lua la echipa mare. Acum am luat 3 jucatori de la juniori care au jucat mai bine si ca recompensa se antreneaza cu noi pana la finalul campionatului.” a spus Rednic intr-un interviu acordat pentru LPF.

Citește și:

Dinamo a scăpat de un mare pericol cu Craiova! Cum pregătește Mangia duelul

-->
Previous Decizie IMPORTANTĂ astăzi: "I-am făcut ofertă"
Next Dinamo a scăpat de un mare pericol cu Craiova! Cum pregătește Mangia duelul

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *