Tranzacție cu năbădăi. Cine a achitat de fapt suma de 2 milioane de euro lui Nicolae Badea


Ionuț Negoiță a mutat decisiv în relația cu Nicolae Badea și a reușit să intre definitiv în posesia celor 93% din acțiuni la societatea Dinamo 1948 SA, cea care administrează echipa de fotbal. Abia ieri, în jurul prânzului, cele 2 milioane de euro au intrat în contul executorului judecătoresc și Negoiță a scăpat de griji.

Totuși, fanatik.ro a scris azi-noapte despre modul cum s-a realizat această tranzacție, cel mai probabil el având aceste informații chiar de la Nicolae Badea! Ei scriu că nu Negoiță a plătit banii,  ci o firmă cu sediul în Bucureşti, LOTUS PERFECT PRODUCTS SRL, ce are printre domeniile de activitate – atenţie! – vânzarea de cămile şi struţi, producţia de navete spaţiale, vânzarea de mături sau pompe funebre! Iar această firmă a primit Certificatul Unic de Înregistrare de la Registrul Comerţului: joi, 3 mai 2018, adică fix în urmă cu 4 zile și are un capital social de 200 de lei.

Acţionarul unic al “SRL-ului” este Georgian Drăghia, din Turnu Măgurele, judeţul Teleorman! Acesta are doar 29 de ani, fiind născut pe 25 august 1989. Drăghia şi Ionuţ Negoiţă se cunosc bine, soţia lui Drăghia este angajată la coaforul lui Negoiță, situat chiar în interiorul RIN Grand Hotel!

Lotus Perfect Products SRL, firma care a plătit datoria lui Ionuţ Negoiţă către Nicolae Badea, de 2.000.000 de euro, a luat fiinţă în urmă cu 4 zile şi are un capital social de… 200 lei!

Ionuț Negoiță a reacționat pentru fanatik.ro:

“E atât de important cine a plătit? Sau mai important este faptul că s-a achitat datoria? Am rezolvat problema! Întrebaţi-l pe Badea de la cine a primit banii! Voi rămâne patronul lui Dinamo până când primesc o ofertă corectă.”

Previous Un dinamovist a răpus FCSB. Ce a spus după meci
Next Nicolae Badea, declarație TARE despre implicarea la DINAMO

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *