Transferurile lui Mureșan făcute praf


Deși Mircea Rednic fost dat afară că își dorea prea multe transferuri de către Iuliu Mureșan, se pare că administratorul special a lui Dinamo a realizat că echipa are nevoie de întăriri serioase pentru a se salva de la retrogradare. Totuși, politica de transferuri a lui Mureșan este distrusă de Dumitru Dragomir în câteva zeci de secunde.

Fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal a analizat transferurile făcute de Dinamo în perioada de mercato din această iarnă, iar acesta nu este impresionant de fotbaliștii aduși de Iuliu Mureșan.

Dumitru Dragomir crede că oficialii lui Dinamo au adus în „Ștefan cel Mare” jucători care să fie la număr, nu neapărat că aceștia ar fi fost foarte valoroși și că ar putea să facă diferența.

Dumitru Dragomir este de părere că Dinamo a făcut „transferuri aiurea”, dar a recunoscut că formația din „Ștefan cel Mare” a arătat bine în derby-ul cu FCSB până la eliminarea lui Alexandru Răuță.

„Îmi pare rău de Dinamo, au făcut atâtea transferuri aiurea. Au luat tot ce s-a nimerit. Avea acolo 3-4 fotbaliști de valoare medie, iar din ce au adus acum… Mie mi-a plăcut Dinamo ce a jucat până la eliminare”, a spus Dumitru Dragomir în cadrul emisiunii ProSport LIVE.

Citește și:

Cioloş: ”Nu plec!”. Mesaj drastic către colegii din partid, replica dură a lui Barna

Previous Primele declarații al lui Azankpo: "E un club mare"
Next Scandal mare între DDB Spania și conducere

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *