Transferuri pentru ”câini”


Dusan Uhrin vrea să se asigure că are viitorul asigurat la Dinamo înainte de a semna prelungirea de contract pe care conducerea ”câinilor” i-au făcut-o pentru încă un an. Dacă atunci când a venit în Ștefan cel Mare nu a cerut nici staff propriu, nici jucători, ci doar liniște să poată să construiască ceva solid, să califice echipa în play-off și să se lupte pentru Cupa României, în iarnă lucrurile se schimbă puțin.

Antrenorul ceh și-a făcut o imagine de ansamblu despre lot și este conștient că dacă echipa se califică miraculos în play-off poate fi victimă sigură pentru contracandidatele la titlu. Așa că a vorbit deja despre câțiva jucători cu Ionuț Negoiță, iar acesta l-a asigurat că va face eforturi pentru a-i aduce la Dinamo, cu condiția ca echipa să păstreze șansele pentru calificarea în play-off. Asta neînsemnând că actualii titulari și-ar pierde posturile, ci doar că are nevoie de un lot mai valoros pentru că în momentul în care unul dintre jucătorii de câmp se accidentează nu are prea multe soluții.

De asemenea, este posibil ca anumiți jucători să fie vânduți în iarnă. Denis Ciobotariu este urmărit de mai multe formații din străinătate, Mattia Montini nu și-a prelungit încă contractul cu Dinamo scadent în vară și ar putea pleca în cazul unei oferte concrete în iarnă. Nici situația lui Dan Nistor nu este clară pentru că în cazul unei oferte de nerefuzat probabil că va pleca și el de la Dinamo, mai ales dacă echipa din Ștefan cel Mare nu va mai fi în cărți pentru play-off. Dar să sperăm că Ionuț Negoiță se va ține de cuvânt și nu-l va vinde pe căpitanul ”câinilor”.

Previous Bani mai mulți pentru dinamoviști. Ajutor nesperat
Next Dinamo, obligată să învingă diseară. Echipele probabile și cotele cu Poli Iași

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *