Transferuri pe bandă rulantă la Dinamo


La Dinamo, lucrurile se mișcă la foc automat. Chiar dacă echipa are încă interdicție la transferuri, situația se va rezolva foarte curând, asigură oficialii.

Astfel, Dinamo s-a înțeles cu 3 fotbaliști, 2 atacanți și un portar. In pole-position sunt Dennis Politic și Cristian Costin.

Cel de-al treilea jucător transferat de Dinamo a fost anunțat chiar de PCH, printr-un anunț pe Facebook.

La Dinamo nu se doarme!

Contrar a tot ceea ce apare în spațiul public, mai ales în Social Media și în presa sportivă, Dinamo este activă pe piața de transferuri. La ora actuală, în cantonamentul câinilor se află 3 jucători noi care urmează să fie legitimați și pregătiți de joc pentru sezonul care va începe peste 2 săptămâni. Cei 3 sunt:
Adnan Golubovic (portar)
Hakim Abdullah (atacant)
Gonçalo Gregório (atacant)

Pe lângă aceștia, alte transferuri sunt deja în discuție și lotul lui Dinamo urmează să se mărească.

De altfel, nici interdicția la transferuri nu va mai fi aplicabilă în viitorul apropiat, ridicarea ei fiind doar o formalitate și o chestiune de timp. Avem motive să fim optimiști pentru sezonul care vine și nu trebuie decât să ne facem datoria de suporteri, aceea de a fi prezenți pe stadion meci de meci.

Nu uitați că în primele etape nu vom putea juca pe Arena Națională, așa că vă sfătuim să vă procurați abonamente cât mai repede pentru a nu avea probleme cu biletele, mai ales că avem meciuri importante programate unul după altul. Abonamentele se găsesc la link-ul de mai jos și pot fi comandate cu livrare la domiciliu.

Am revenit, câinilor!

https://www.bilete.ro/abonamente-dinamo/abonamente-dinamo-2023-2024/

Citește și:

https://doarromania.ro/ultima-relatie-din-showbizz-george-puscas-si-alexandra-stan/

Previous Se mai pregătesc încă 3 transferuri
Next Eșec pentru Dinamo în al doilea amical

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *