Transferuri noi la Dinamo: ”Va ajunge și Pablo Cortacero”


Dinamo s-a antrenat astăzi tot cu Gigi Mulțescu, dar urmează ca fostul selecționer al României, Cosmin Contra, să vină antrenor zilele viitoare. El ar trebui să aterizeze astăzi la București. Dorin Șerdean a explicat care este situația.

”Săptămâna asta se vor plăti salariile, tot săptămâna asta vor veni și noutăți, adică jucători noi la Dinamo, dar și antrenor. Zilele viitoare va ajunge și Pablo Cortacero la București”, a declarat Dorin Șerdean la Prosport Live.

Gigi Mulțescu a intrat și el el în emisiune și a explicat situația ingrată în care este pus.

”Nu comentez cât mai sunt antrenor la Dinamo. Nu rămân în club indiferent de situație. La ora asta nu poți să discuți, unii dintre ei fac antrenament de refacere, ceilalți antrenament normal, există un regret că nu am câștigat. Ne-am obișnuit să nu avem penalty-uri neacordate, au fost și anul trecut nu știu câte penalty-uri neacordate. La 3 metri de locul infracțiunii și să nu vezi. Ce să mai crezi? Am făcut și eu ce am putut. Da, într-adevăr mai joc șah. Era un virus bun pe care i-a prins pe toți jucătorii de la Dinamo să joci șah”, a declarat Gigi Mulțescu.

Citește și:

Avertisment de la un fost Ministru al Educației. Ne paște o altă pandemie

Previous Deian Sorescu, mesaj pentru Pablo Cortacero după meci
Next FOTO OFICIAL Un lider tocmai a semnat cu Dinamo

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *