Transferul lui Juan Albin la Dinamo este tot mai aproape de realizat


Într-o intervenţie telefonică la emisiunea „Fotbal Club”, directorul general al lui Dinamo a dezvăluit că Albin se pregăteşte de o săptămână după un program făcut de Dinamo.

Adrian Mutu e convins că mutarea se va oficializa în următoarele zile. De altfel, jucătorul se antrenează deja ca şi cum ar fi sub comanda lui Cosmin Contra.

„Juan are deja programul trimis de noi, se antrenează deja cu programul trimis de noi de o săptămână. Cu jucătorul ne-am înţeles, dar trebuie să semneze Veracruz transferul. Patronul lor e plecat în Kenya, în luna de miere, dar sper să o rezolvăm zilele astea.

Nu a evoluat în ultimele luni din cauza faptului că s-a certat cu preşedintele clubului, dar cu un an înainte a ieşit cel mai bun număr 10 din campionatul Mexicului„, a declarat Mutu.

Brazilianul Eric, liber de contract după despărţirea de Gaz Metan Mediaş, este o posibilă variantă, pentru că se potriveşte profilului căutat de Dinamo.

„Am vorbit cu Eric, e un jucător interesant, dar principalul obiectiv în acest moment rămâne Albin. Eu sper ca Albin să vină mai repede. Vrem un număr 10 de genul asta, Albin, Eric, jucători de ultima pasă care pot decide jocul în orice moment”, a precizat Adi Mutu.

-->
Previous Cosmin Contra: "Dan Petrescu m-a întrebat de Dan Nistor"
Next Schimbul Nistor - Nascimento "a pornit de la o glumă!"

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *