TRANSFER Un dinamovist care a jucat în acest sezon a plecat la Rapid


Încă odată Dinamo greșește în ceea ce privește creșterea jucătorilor tineri din cadrul clubului. Mijlocașul Geani Crețu, unul dintre cei mai talentați jucători de 19 ani din țară, a fost împrumutat un sezon la o rivală a ”câinilor”, Rapid, formație ce evoluează în liga secundă.

”Am venit la Rapid cu inima deschisă, îmi doresc enorm să evoluez aici și să pot ajuta echipa să promoveze. Suporterii sunt fanatici și va fi o plăcere să joc în fața lor. Le promit că voi da totul pentru a îndeplini obiectivul principal al clubului, promovarea”, a spus Crețu pentru fcrapid.ro.

Geani Crețu a fost luat de Eugen Neagoe în cantonamentul de la Marbella, unde mijlocașul de 19 ani s-a pregătit foarte bine și deși a fost încărcat fizic la fel ca ceilalți coechipieri ai săi, el nu s-a accidentat și a și jucat în 2 meciuri de Liga 1 pentru Dinamo în acest sezon. Dusan Uhrin a decis că are prea mulți mijlocași centrali după venirea lui Diego Fabbrini și le-a spus șefilor să-l împrumute. Doar că dacă Dinamo își dorește ca jucătorii să învețe și să păstreze ceea ce înseamnă spiritul dinamovist, ar fi bine să nu-i împrumute la rivale, chiar dacă ele evoluează în liga secundă.

Citește și:

Dănuț Lupu: ”De asta avea nevoie Dinamo”

-->
Previous Dănuț Lupu: ”De asta avea nevoie Dinamo”
Next Neagoe a explicat de ce a plecat de la Dinamo: "Nu e corect"

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *