Transfer ratat: ”Tatăl lui e dinamovist”


-->

Dinamo a fost foarte aproape să-l aducă în această vară pe Kevin Ciubotaru, tânărul care a semnat în cele din urmă cu Hermannstadt. „Câinii” s-au aflat pentru o bună perioadă de timp în tratative cu fotbalistul, care a ajuns în curtea unei alte formații din Superliga. Marius Măldărășanu, tehnicianul lui Hermannstadt, echipa care l-a adus pe Ciubotaru, a oferit noi detalii despre negocieri.

Conform antrenorului, tatăl fotbalistului ar fi dinamovist și chiar i-ar fi transmis acestuia să semneze cu Dinamo, însă tratativele s-au blocat pe ultima sută de metri, iar fundașul i-a ales pe sibieni.

„Din câte știu, tatăl lui ar fi dinamovist și l-a îndrumat spre Dinamo. Acolo au întârziat lucrurile, dar asta nu ne privește pe noi.

Nouă ne-a fost propus și ne-am interesat despre el, dar decizia să vină la noi a fost a lui. Este un copil talentat și în viitorul apropiat îl vom arunca și pe el în luptă. Are unele lucruri de pus la punct din punct din vedere tactic”, a spus Marius Măldărășanu, conform Sport.ro.

Citește și:

Condiția Austriei pentru acceptarea României în Schengen

Previous Burcă: ”Trebuie să acceptăm”
Next Super câștig pentru Dinamo

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *