Transfer ratat pentru Dinamo


-->
Dinamo a ratat transferul portarului Cristiano Figueiredo ( 31 de ani ) și are probleme între buturi, cu doar câteva zile înainte de startul campionatului.

Formația lui Flavius Stoican începe vineri a doua parte a sezonului, cu FC Argeș, iar antrenorul are mai probleme în ceea ce privește postul de portar.

Cristiano Figueiredo, portarul lui CFR Cluj, a fost în privința transferurilor pentru Dinamo, după ce Iliev a decis să plece, iar Eșanu s-a accidentat, dar mutarea a căzut, din informațiile obținute de Gazeta Sporturilor.

„Câinii” îl doreau împrumut pe portughez, dar CFR era de acord doar dacă Dinamo plătea jumătate din salariul de 10.000 de euro. Cele două formații nu au ajuns o înțelegere, iar mutarea a căzut.

Acum, Dinamo e nevoită să caute alte soluții, iar conducerea va căuta alte soluții în zilele viitoare, încercând între timp să-l determine pe Plamen Iliev să continue.

În acest moment, Dinamo stă doar în doi portari foarte tineri și total lipsiți de experiență: Ștefan Fara, 20 de ani, fără niciun meci în Liga 1, și Eduard Chioveanu, 16 ani, promovat de curând la antrenamentele primei echipe!

Citește și:

OFICIAL Unde a ajuns Mihai Neicuțescu după Dinamo

Previous Ce spune impresarul lui Sorescu despre transfer
Next Flavius Stoican, încântat de noul jucător

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *