Transfer pe axa U Craiova-Dinamo: ”Și-a dat acordul”


Dinamo va avea mult mai puțini fotbaliști la reunire. Asta este cert. Și este greu de crezut că în locul lor se vor găsi alți jucători care să vină și să stea luni de zile neplătiți cum au făcut-o spaniolii aduși de Rufo Collado.

”Juan Camara este la un pas să vină la Universitatea Craiova! Dinamovistul și-a dat acordul să vină în Bănie, iar acum urmează să fie puse la punct detaliile contractului, după cum a aflat ProSport.

Cosmin Contra este cel care i l-a recomandat finanţatorului Craiovei, Mihai Rotaru, pe Juan Camara, o vorbă bună pentru iberic punând şi Gică Craioveanu.

Camara i-a convins pe olteni mai ales după golul fabulos pe care l-a înscris la Pitești, în victoria obținută de Dinamo cu nou-promovata FC Argeș, scor 1-0. Atunci, spaniolul a adus victoria echipei sale cu o execuţie fabuloasă, un şut de la 50 de metri de poartă.

Neplătit de când a ajuns la Dinamo, Camara va pleca și el din „Ștefan cel Mare”, însă va rămâne în România și se va lupta pentru titlu în tricoul Universității Craiova. Cele două părți s-au înțeles, iar acum mai rămâne doar ca fotbalistul să semneze contractul, din informațiile ProSport.

Corneliu Papură plănuiește să-l utilizeze pe Juan Camara pe poziția de atacant dreapta, iar fostul jucător al Barcelonei are șanse mari să fie titular în Bănie. Fotbalistul e împrumutat de Dinamo de la Jagiellonia Bialystock, însă Universitatea Craiova a ajuns la un acord cu formația din Polonia.

Format la Academia celor de la Villarreal, Camara a fost transferat la echipa secundă a Barcelonei, pentru care a marcat 12 goluri şi a dat 8 pase de gol în 61 de meciuri. După alte experienţe în ţara natală, la Reus Deportiu şi Girona, extrema de picior stâng a ajuns în Polonia, unde a evoluat la două echipe, Miedz Legnica şi Jagiellonia Bialystok, unde a avut o medie de un gol şi o pasă de gol la zece meciuri.

Juan Camara a strâns o jumătate de oră în două meciuri oficiale pentru prima echipă a Barcelonei, în sezonul 2015 – 2016, cu Bayer Leverkusen în Champions League, 1-1, și împotriva Valenciei în Cupa Spaniei.

Citește și:

ROMÂNIA FRUMOASĂ Top 5 muzee mai deosebite de vizitat în 2021

-->
Previous Săptămâna decisivă la Dinamo: "Trebuia pus să semneze"
Next Dinamo are antrenor: ”Voi fi prezent la reunire”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.