Transfer nou la Dinamo: „Să fie de bun augur”


Dinamo încă speră la salvarea de la retrogradare,  în urma unui baraj cu o echipă din Liga 2, astfel că oficialii clubului au început să întărească şi staff-ul tehnic.

Perioada de transferuri s-a încheiat încă din iarnă, iar echipele din Liga I nu mai au dreptul de a transfera fotbalişti, însă îşi pot întări în continuare staff-urile tehnice. Asta a făcut şi Dinamo recent. Aflată în cursa pentru salvarea de la retrogradare, echipa din Ştefan cel Mare a reuşit o mutare importantă, la insistenţele lui Duşan Uhrin.

Marius Dima s-a întors la Dinamo, alături de care a mai colaborat în 2019, când a făcut parte din echipa tehnică a lui Eugen Neagoe.

„Sperăm să fie de bun augur şi să se vadă rezultatele cât mai curând posibil” , a declarat Iuliu Mureșan pentru gsp.ro.

În 2019, Marius Dima și-a dat demisia după înfrângerea de la Iași, iar ulterior Dușan Uhrin a semnat cu Dinamo. La recomandările oficialilor clubului, antrenor ceh l-a solicitat în echipa sa pe preparatorul fizic în vârstă de 49 de ani.

De altfel, Marius Dima are un CV cu adevărat impresionat. A lucrat alături de Victor Piţurcă, la echipă naţională, apoi l-a urmat pe acesta şi la Al Ittihad. În plus, după despărţirea de Dinamo, din 2019, preparatorul fizic a avut un contract pe un sezon şi cu FCSB.

Marius Dima este un nume apreciat în breasla sa, s-a perfecţionat la Clairefontaine şi la Londra.

Citește și:

Adversarii lui Dinamo în corzi: ”Au vorbit”

-->
Previous O mare legendă în stare gravă la spital
Next Dinamovistul care este gata să lupte pe front

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.