TRANSFER Marius Niculae revine, oficial, pe teren! Cu cine s-a înțeles


Marius Niculae va împlini 38 de ani în luna mai, dar s-a decis să se întoarcă pe terenul de fotbal. La aproape patru ani după ce și-a pus ghetele în cui, despărțindu-se de echipa ”câinilor” în vara 2015. ”Săgeată” a mai jucat în ultima perioadă doar în meciurile de old-boys, aceasta pe lângă antrenamentele intense de la sala de forță.

Astfel, Niculae va reveni tot la Dinamo, dar la CS FC Dinamo, din liga a patra, echipa lui Nicolae Badea! Vârful care a marcat 15 goluri în 43 de partide pentru naţionala României s-a apucat între timp de impresariat, el l-a adus pe Marco Ehmann la gruparea lui Ionuț Negoiță.

Potrivit sport.ro, Niculae a ajuns la un acord cu Nicolae Badea și se va duela cât de curând cu marii rivali de la Steaua, formația Armatei, antrenată de Marius Lăcătuș. Fost coleg cu Cristiano Ronaldo, la Sporting Lisabona, alături de care a devenit și campion, Niculae va evolua pentru prima oară într-o ligă inferioară. El a fost un produs al clubului din Ştefan cel Mare, ajungând la Dinamo în 1990, pe când avea doar 9 ani.

cifră
1 titlu, 3 Cupe ale României şi o Supercupă are „Săgeată” în Liga 1, cu Dinamo

Citește și:

Încep preliminariile pentru 2020, așa că ”Hai la Euro”!

-->
Previous Noi detalii despre stadionul Dinamo
Next Ioan Andone, cerere specială pentru Mircea Rednic: ”L-am rugat”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *