Transfer INCREDIBIL pe axa CFR-Dinamo


Iuliu Mureșan, administrator special la Dinamo, a anunțat, în exclusivitate, pentru FANATIK, faptul că formația din „Ștefan cel Mare” l-a adus, sub formă de împrumut, pe Cătălin Itu de la CFR Cluj.

Cătălin Itu (21 de ani) a fost adus la prima echipă a CFR-ului, în primăvara lui 2019, de la echipa U19 a formației din Gruia.

Iuliu Mureșan susține că Dinamo a ajuns la o înțelegere cu CFR Cluj pentru împrumutul lui Cătălin Itu. Tânărul jucător va evolua timp de un sezon în „Ștefan cel Mare” , iar Dinamo nu va plăti nicio sumă de bani pentru acest împrumut.

În același timp, administratorul special de la Dinamo a dezvăluit că, la formația roș-albă, încearcă să aducă numai jucători pe care îi cunoaște, pentru a diminua riscul de a face transferuri greșite.

„Itu Cătălin, de la CFR, vine împrumut. Eu am vrut să aduc numai jucători pe care îi cunosc și pe care i-am văzut cu ochii mei, că n-a fost timp în patru-cinci zile, de când s-au deblocat transferurile, să studiem jucători de afară, pe care nu-i cunosc.

Și, atunci, prefer să aduc jucători care au jucat în România sau care chiar i-am avut la CFR sau care au jucat la Dinamo și așa mai departe. Acesta a fost principiul pentru a scade riscul de greșeală”, a declarat Iuliu Mureșan, în exclusivitate, pentru FANATIK.

Citește și:

Amintirile lui Cornel Dinu cu Ivan Patzaichin: ”Amiralul, un adevărat Nelson, va plimba sfinții cu barca”

Previous Atacantul dorit de Dinamo a ajuns în București
Next Vine și atacantul italian

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *