Transfer de senzație la Dinamo


Echipa de handbal a lui Dinamo continuă să se întărească.

HANDBAL. Transfer de top pentru EHF Champions League: Eduardo Gurbindo vine la Dinamo!

„Campioana României la handbal se întărește printr-un nou transfer de top, perfectat de managementul echipei și de antrenorul Xavier Pascual. Interul dreapta Eduardo Gurbindo sosește azi la București pentru a semna un contract pe trei ani cu Dinamo.
În vârstă de 33 de ani, Eduardo Gurbindo deține un palmares de-a impresionant. Ibericul are 122 de meciuri și 167 de goluri pentru naționala Spaniei, alături de care a cucerit bronzul olimpic la Tokyo 2020, bronzul mondial în Suedia 2011, dar și un aur, un argint și un bronz la Campionatele Europene.

Gurbindo a mai lucrat cu Xavier Pascual la FC Barcelona în perioada 2012-2016, când a câștigat EHF Champions League (2015). După perioada ”blau-grana”, el a mai jucat la HBC Nantes (Franța / 2016-2021). În primăvara acestui an a semnat cu RK Vardar (Macedonia de Nord), de unde a ales acum să se transfere la Dinamo.
Eduardo Gurbindo este specializat pe postul de inter dreapta, dar poate juca oriunde la linia de 9 metri. Jucător inteligent, excelent om de echipă, ibericul este și un apărător eficient.
Gurbindo va putea evolua în EHF Champions League după ce va primi dreptul de joc din partea EHF.
Bine ai venit, Eduardo!” – a fost mesajul C.S Dinamo.

Citește și:

USR PLUS respinge mâna întinsă de Florin Cîțu: ”Nu putem cu el premier”

-->
Previous Primele declarații ale noului transfer
Next Dario Bonetti este istorie

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *