TRANSFER Cu cine a semnat Elhamed un contract pe 5 ani


Hatem Elhamed și agentul său, Dudu Dahan
Hatem Elhamed și-a îndeplinit visul! El tocmai a semnat astăzi un contract pe 5 ani cu o echipă care ar putea juca în grupele Champions League. Este vorba despre formația care a câștigat doi ani la rând campionatul în Israel, Hapoel Beer Sheva. Ei au trecut până acum în preliminariile Ligii Campionilor de Honved Budapesta și de Ludorets Razgrad.

Noua trupă a lui Elhamed trebuie să treacă de Maribor în play-off-ul Champions League. Primul meci îl au mâine seară, acasă, de la 21:45.

Hatem Elhamed și agentul său, Dudu Dahan

Elhamed a fost legitimat la Dinamo jumătate de sezon, din ianuarie 2015, până în iunie 2015, fiind adus la clubul din Ștefan cel Mare de Daniel Stanciu. Fundașul israelian a înscris 3 goluri și a dat 2 pase de gol în 15 meciuri în tricoul alb-roșu.

Fostul mijlocaș al dinamoviștilor iubește încă această echipă de la care a plecat în Belgia, unde însă nu s-a adaptat deși în acel an ajunsese cu formația de atunci în primăvara Champions League. În iarna lui 2016 le-a spus celor de la Gent că renunță la orice numai să se întoarcă în Ștefan cel Mare. Până la urmă transferul nu s-a mai realizat deși agentul său, Dudu Dahan, renunțase la orice pretenție financiară numai ca jucătorul să-și îndeplinească visul de a se întoarce la în Ștefan cel Mare.  Astfel, el a fost împrumutat de belgieni un an la Ashdod, în țara sa natală, Israel.

Citește și:

EXCLUSIV Antun Palic: ”Nu o să vă pot uita. Rămân fanul lui Dinamo”

-->
Previous EXCLUSIV Antun Palic: ”Nu o să vă pot uita. Rămân fanul lui Dinamo”
Next Albin, pe făraș. Vezi ce a făcut de l-a scos din minți pe Contra

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *