Transfer bombă Cel mai promițător tânăr al ”câinilor” întărește o rivală!


Veste șoc pentru dinamoviști! Clubul din Ștefan cel Mare îi dă drumul unuia dintre cei mai importanți fotbaliști actuali ai echipei, un tânăr considerat de mare viitor. Și tocmai înainte de meciul direct! Fiindcă Dinamo va întâlni duminică, pe 19 noiembrie, pe CFR Cluj în Ștefan cel Mare, dar Ionuț Negoiță îl lasă pe puști să plece din iarnă, fără să mai aștepte oferte din străinătate.

Informațiile Digi Sport, confirmate ulterior și pe GSP.RO, au anunțat transferul de ultimă oră al lui Valentin Costache (19 ani) la clubul din Gruia! Costache este unul dintre cei mai apreciați jucători ai echipei în această toamnă, cu toate că a participat în ceea ce media a denumit ”beția de la Piatra Neamț”. Jucătorul n-a fost exclus din lot, și-a revenit după accidentare, iar Vasile Miriuță anunțase zilele trecute că Valentin ar putea reveni în primul 11 chiar cu CFR Cluj. Doar că în condițiile în care el va pleca din iarnă în Ardeal, probabil că nu va mai juca.

”Costache e unul dintre jucătorii pe care mi i-am dorit. Vă pot confirma transferul lui, dar detaliile le veți afla la începutul anului viitor”, a spus Iuliu Mureșan pentru Gazetă.

Citește și:

Becali despre transferul lui Costache: „Vor plăti”

 

 

-->
Previous Rivaldo și-a luat în serios rolul de bunic. Ce a făcut astăzi
Next Becali despre transferul lui Costache: "Vor plăti"

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *